U sekce pro holuby by se mi víc líbila jejich typická silueta ve stoje. Letící holub vypadá jako kterýkoliv jiný pták, ale ve stoje je na první pohled nezaměnitelný…….
Dobrý den, nešlo by nějak abych nastavila přírodní barvu webu a ta mi zůstala?
Dobrý den, nešlo by nějak abych nastavila přírodní barvu webu a ta mi zůstala?
Stelle:Dobrý den, nešlo by nějak abych nastavila přírodní barvu webu a ta mi zůstala?
Dobrý den, to samozřejmě jde, nefunguje vám to? Nahoře vpravo po kliknutí na profilový obrázek si můžete změnit vzhled a ten pak musí držet pořád.
Aha, už to funguje. Děkuju.
Dobrý den, chtěla bych smazat svůj Příspěvek #245536. Je to plevelení vlákna a nechci se do něho zapojovat.
U sekce pro holuby by se mi víc líbila jejich typická silueta ve stoje. Letící holub vypadá jako kterýkoliv jiný pták, ale ve stoje je na první pohled nezaměnitelný…….
Obrázek je z fotky pomocí AI
Dobrý den, já bych se tomu nebránil, uvidím co na to Raven_kix, zda to bude proveditelné.
Připomínám se se zrušením účtu.
Jé, na Vánoce stromeček a teď šampíčko, vy nám to tady vymazlujete😊, ať se daří celému vašemu týmu na co sáhnete 👍💪🍾
jako kde?ve smajlíkách-smajlících?..nenašla jsem ani stromek,ani flašku..ta by tam klidně mohla být..🤭
Nahoře, nad nadpisem Chov zvířat.cz🙂 Já si všímám máločeho, ale tohohle jsem si z nějakého, mě neznámého důvodu😛 všimla😜 Redakce i za mě: díky, vlastně za celý rok🍀
ale jinak ke přání se připojuju..Pohodu a štěstíčko…Dnes poslouchám už asi potřetí,že Titanik byl plný zdravých lidí,ale neměli štěstí…Tak ať se daří celý příští rok i další samozřejmě..🙏
Dobrý den, chci, aby jste zjistil, zda já a megi-the-pes máme jinou IP adresu.
Stelle:Dobrý den, chci, aby jste zjistil, zda já a megi-the-pes máme jinou IP adresu.
To už tu jednou bylo, už jsme prověřovali vaši IP a asi nemá cenu věnovat tomu další čas. Ta diskuze o vaší identitě je už docela únavná a řeší se stále to samé dokola. Ve všeobecném pokecu se neřeší už skoro nic jiného. V jiných tématech už to vidět nechci. Jakmile se tato otázka otevře i v jiných diskuzích než Všeobecném pokecu, prosím všechny o nahlašování a bude se to odstraňovat. Myslím, že je teď na vás dokázat váš věk a není to tak složité i bez prozrazení osobních údajů. I když je mně to osobně jedno, kolik vám je let, někomu to asi leží v žaludku a možná k tomu mají jisté důvody. Namátkově z toho co jste tu kdy napsala a co může budit nedůvěru s ohledem na váš věk:
1) Jak je to s vámi a se psem? Spí s vámi v posteli? Já už měla několik psů a všichni byly v posteli.
2) Já pelechu peru s normálním prádlem, když pak to prádlo nosím tak je pelech stejně už čistej😉
Budu to řešit víc zítra nebo o víkendu, ale za sebe poprosím. Napište mi mail na info@chovzvirat.cz z vašeho e-mailu, který máte uvedený při registraci, děkuji. Klidně jen text “Pokus”.
Přeji vše nej v Novém roce a prosím o smazání, je -li to možno, vlákna s názvem Stella. Už je jí tu dost i bez samostatného vlákna. Děkuji.
Byla bych ráda po x tydnech za zrušení účtu jak o to žebrám u vás a Zbyňka už mnoho týdnů. Díky. Na sz nereagujete.
Leithian:Byla bych ráda po x tydnech za zrušení účtu jak o to žebrám u vás a Zbyňka už mnoho týdnů. Díky. Na sz nereagujete.
Dojde na to. Máte to slíbené, už jsem to Ravenovi říkal a doufám, že to bude co nejdříve.
zbynek:Dojde na to. Máte to slíbené, už jsem to Ravenovi říkal a doufám, že to bude co nejdříve.
Ale vždyť leithian už má účet smazaný.
Mohl bych poprosit o jednu změnu?
Používám tmavý motiv stránky a v SZ je moje bublina bílá s bílým textem. Když mi někdo napíše po pár dnech tak si potřebuju si přečíst svůj text abych nějak pochytil téma (ne vždy si to pamatuji) a číst bílé písma na bílém pozadí není moc komfortní. 😀
Až samozřejmě bude čas, nijak to nespěchá.
Děkuji mnohokrát.