Tento se mi nedaří určit. Skáče jak blecha.
Děkuji. Tak aspoň vím, že to je potvora a udělala jsem dobře, že jsem jí zlikvidovaa.
Děkuji. Tak aspoň vím, že to je potvora a udělala jsem dobře, že jsem jí zlikvidovaa.
Na lípě jsem našla kolonie těchhle potvůrek, vo toje?
Mohou to být mladé ruměnice?
drvodelkafialova:Na lípě jsem našla kolonie těchhle potvůrek, vo toje?
Ploštice blánatka lipová.
Díky😃Teda fešák to není.
Teď jsem vyhazovala z anglického dvorku napadaných 7ks střevlíků. Nahoře je rastr, kterým tam propadnou a nemají šanci se dostat ven👎Takže je musím pořád lozit vybírat🙄
Housenka…pod dubem.
drvopleň
Drvopleñ obecný.
O pár vteřin rychlejší 😀
bambule:Drvopleñ obecný.
Drvopleñ 😂
Ha, ha nebyla jsem tu a tu se závodí😜Já chtěla napsat, že drvopleň, že jsem ho našla před pár lety a koukám - tu šlo o vteřiny😜
lykosa:drvopleň
Jj.taky jsem si ho vygooglila…prej můra.
Tento se mi nedaří určit. Skáče jak blecha.
Chi, jsem zadala do gůglu “brouk, co skáče jak blecha”, resp. mi to gůgl sám nabídnul. Vyhledávací google AI mi na to napsala:
Brouk, který skáče jako blecha, se nazývá dřepčík. Je to drobný lesklý brouk (1,5-3 mm) s velmi silnýma zadníma nohama, díky kterým dokáže vyskočit a rychle se pohybovat, podobně jako blecha. Dřepčíci způsobují na zahradě škody kousáním drobných dírek do listů zeleniny, jako jsou ředkvičky, zelí či špenát.
Jo, jo, nezadala jsem do gůglu, jelikož ty sviň znám osobně, vloni mi sežrali rukolu👎Obrázek neměl měřítko, nebylo moc poznat, jak je to velké. Dřepčíci jsou malincí, já bych ho takhle vyfotit nedokázala, takže ani nevím, jak vlastně vypadají😏
Já věděla, “kýho čerta”, ale zaboha jsem si nemohla vzpomenout, jak se jmenuje 😀 jako na to slovo…
nevím no, ale dřepčíci jsem myslel, že jsou černí. Toto bylo dohněda.
Dřepčíků je více druhů a jsou i různě barevní.
Dobrý den, co je tohle za brouka? Švab?