šlo mi jen o piti.
Bázlivá a nedůvěřivá andulka
Anonymní:jsem nechodici takže jsem dnes 8 hodin v obyvaku a nepije. jen jji.Tak mi to délalo starost. pro Vas hloupost.
Kurvec, ženská ! Dejte jí jednu misku s vodou dolů, jednu někde k bidlu a nemusíte ji pozorovat. Až bude potřebovat pít, tak se napije ! Běžte se vyčůrat, napít a spát.
Celou dobu pise ta sama stara pani. Zluty andulak ze zverimexu, vapenka, ze neletal, ze se bal. Ted poridila druhou andulu, nebo nahradila puvodni. Staci cist. Kdyby byly zakazani anonymove, je to trapne, dalo by se v mistnich diskuzich vyznat.
tak supr pije. děkuji. z misky dole. tak časem zjisti vodu i nahoře viz. foto
Prosim sameček nebo samička? podotýkam 7 týdnů
Sameček nebo samička?7 týdnů
Samice.
děkuji
Anonymní:Samice.
Stoprocentní samec , rád by jsem ještě něco dodal k borcovy přede mnou ale moc mě mazou
aha. tak sameček je to jedno ochočen behem 14 dni jen jsem si vzala mlade tak jsem nejista co to je
neustale mi krmi ruku samečkove vice mluvi. samozřejmě to neni vždy
pokud je to sameček tak budu radši. samička samozřejmě nevadi.jen mi neustale tzv. krmi prsty a vyvrhuje
26.03.2025, 16:59:54 xxx:xxx.d58a:32f9
Zdravím, je to sameček a určitě lepší nebo nebude problém se snůškami! A co popisujete, že krmí prsty a vyvrhuje, tak to se mi nějak nechce věřit v tom jeho věku! S pozdravem Zappe
vleze mi do dlaně a vyvrhne třeba 3 seminka asi z lasky. pan mi napsal že je to samička. diky.
Já myslím, že je to sameček.
take si to myslim děkuji.
po týdnu davam nove foto tak sameček? děkuji za reakce
jo, 1,0 modrý opalin
děkuji Vam za odpověď
Lada1960:Já myslím, že je to sameček.
Sakra nebude to nakonec přece jenom samice?budoucnost tohoto ptáčka je velmi ale velmi nejistá, snad se paní zadavatelka nebude zlobit když si dovolím zpochybnit určení pohlaví . ( Sakra netahejte sem takové stupidní dotazy , proboha neodpovidejte na ně , zkusme zachovat minimální úroveň této rubriky ,máme jinou?)