ne to ne.jen přez den
Vy ji sledujete 24 hodin?
Vy ji sledujete 24 hodin?
ne to ne.jen přez den
Tak záleží v čem máte vodu. Andulky z voliery neumí pít z různých napáječek. Máte misku nebo napáječky? Dejte ji misku s vodou na dno klece, pokud nemáte.
v jedne ma jidlo a v druhe vodu.
Tak to by měla s přehledem dát.. Předpokládám, že spíš bude pít, jen ji zrovna nevidíte..
ano dam ještě misku s vodou
8 Týdnu mu je prďola.
dobře.uvidime. díky moc.musí si zvykat vše nové
Ale přece na ni nemáte celou dobu přilepené oči, ne? Tak jak víte, že nepije?
nemam jen jsem ho neviděla.v obyvaku jsem třeba 4 hodiny. jen dotaz
To, že nevidíte neznamená, že nepije. Mám doma dva kocoury a nevidím je pít třeba 3 týdny.
dobře. jen obava. vim źe je to pro něj vše nove.
Anonymní:dobře. jen obava. vim źe je to pro něj vše nove.
Jen ,aby si tady tazatelka z vás nedělala zase srandu. To z těch dotazů zase napovídá.
nechapu co z dotazu vyplyva. jen dotaz raději se ttady na nic neptat. pro někoho hloupý dotaz
Anonymní:nechapu co z dotazu vyplyva. jen dotaz raději se ttady na nic neptat. pro někoho hloupý dotaz
Mám na Vás dotaz. Jste dítě ještě školou povinné, nebo je Vám už víc než 18 let ? Děkuji za odpověd.
omlouvam se za hloupý dotaz
Anonymní:omlouvam se za hloupý dotaz
Neodpověděla jsi, nebo, jste na dotaz. Jen , aby každý věděl s kým má tu čest se tady bavit. mě je 65let a zdá se mi, že si tady děláš, nebo děláte s lidí legraci ! Ty Vaše dotazy jsou podle mě nepochopitelné.
60.Let omluvila jsem se. pro mě tn bylo duležite
jsem nechodici takže jsem dnes 8 hodin v obyvaku a nepije. jen jji.Tak mi to délalo starost. pro Vas hloupost.
Tak to už je Vám dost roků , aby jste si taky o chovu andulek něco přečetla a něco jste se sama dozvěděla. Existují knihovny, kde mají hodně knížek k zapůjčení. Je to skoro zdarma.