Máte prosím zkušenosti s tím, že dospělé korele oteče noha,kroužek nemá a nemůže nohou obemknout bidlo ? Na nohu padá a pokud je na bidle jeden zadní prst má vpředu.Má nateklý kloub a při prohlídce mi přišlo,jako když má zespodu vřídek...možná...veterinář má volno ve čt,ale ráda bych jí ulevila dřív...bohužel nevím,jak se poranila...
Chtela jsem se zeptat byla jsem ma veterine z korellou mela krouzek na hoze mela I oteklou noho a ma ho sundanej doktor mi rekl mamacet do hermanku nevite kdy se uzdravi dekuji
Je tohle možné? Tak na veterině zaplatí nemalý peníz a nezeptá se co jako dál…můžete napsat na kolik vyšlo sundání kroužku? Co by udělal každý zručnější chlap a navíc určitě ta korela neměla citesový ocelový kroužek, ale normální z hliníku!
Odpověď na příspěvek uživatele Nada z 05.03.2025, 17:21:54
Zdravím, tak tohle jsem řešil u amazónka černotemeného a rada veterináře byla, prý jen amputace a s tím jsem jasně nesouhlasil! Byl to můj první odchov a tak jsem mu ten citesový kroužek 1h pilníčkem na nehty piloval a úspěšně. Jen se na pár místech otřel pilník o kůžičku a krvácelo to a bylo to nateklé, tak 3x denně se měnil obvázek namočený v heřmánku a za 14dní byla nožka super v pořádku. S pozdravem Zappe