Alexandr malý (Saša)

Ahoj Chci se zeptat kdo má koupené Alexandra z voliery od chovatele bez ručního dokrmeni, zda je možné si ho nějak ochocit aby se tolik nebál. Mame od pondělí doma :) první 2 dny nejedl potom už nenápadně jablíčka, zrní, ale vždy když se podíváme dělá ze neji. První 2 dny se bál pri každém přiblížení ke kleci Včera jsem zkoušela přiložit ruku na klec a chvilku na něho mluvit ať vidí, že nechci nic udělat. Začal včera i skripat zobakem To znamená, že je spokojený nebo unavený?? Často se k nám otočí zady A nevím zda úmyslně nebo nenápadně k jídlu

Dobrý den. Příbuzní mají také ochočeného alexandra malého, který není ručně dokrmený. A je v pohodě. Musíte mu dát, to co má rád.(třeba namočený rohlík ve vodě nebo piškot). A pak se mu to snažit dát z ruky. Ale ochočit jde na 100% i když není dokrmený. A to skřípání zobákem je normální. Dělají to, když jsou unavení. Hlavně v noci. Přeji hodně štěstí. 

Dalibor Lípa

neregistrovaný Jana Zemanová neregistrovaný

Dobrý den,

v mimulosti jsem měla andulky a teď bych ráda papouška, který není moc hlučný a dá se dobře ochočit alespoň na ruku. Prosím poradtě Děkuji

neregistrovaný Eva neregistrovaný

Dobrý den,

mam 3 mesice alexandra vousateho a je to mazlicek. Chtela jsem to s nim vzdat, probrecela jsem par dni, protoze se strasne bal (mam ho ze zverimexu). Jsou to nehlucni papousci a jedni z nejinteligentejisch alexandru. Maji zpravidla mirnou povahu. Takze bych Vam ho moc doporucila, protoze mi kazdy den zveda naladu

neregistrovaný Niki neregistrovaný
Dobrý den,mám ručně dokrmeneho Alexandra malého,má 1rok,všechno se povedlo, ochočit, přítulnost, zvědavost,a taky .malý raubíř.Po roce si mě přestal všímat,neprileti na rameno,hlavu,zabývá se jenom imaginárním krmením samičky,používá k tomu plechovky,hrnky, zrcátka, prostě všechno,a nic jiného ho nezajímá .Nikdo mu u nás nikdy neublížil,spíš jsme ho rozmazlovaly.Poradíte co se stalo?
Niky,je v toku. To přejde.
Položek na stránce: 10 20 50 100
Zobrazené záznamy 1 - 6 (celkem 6)

Přispět do diskuze
Jméno:
Text příspěvku:
Youtube video:
Fotografie: