Dobrý den, prosím o smazání mých dvou posledních příspěvků v politice.
Děkuji.
Ještě to teď ověřujeme, ale musím říct, že se mi tento problém neprojevuje… Zkusí to ještě bratr. Pokud je někde chyba, tak ji opravím.
Vyzkoušel jsem a mně to funguje. Opravdu máte ve výběru kategorie zvoleny psy?
Mně už se to neděje…
BaLu:Mně už se to neděje…
Mi tedy pořád. Musím se pokaždé prokliknout nejdříve na diskusi a pak na psy.Opačně to nefunguje. Ač nerada,musím konstatovat,že na staré Fauně mi to fungovalo lépe.
Já taky nemám problém. Když si kliknu na šipku, vrátí mě to o jeden krok zpět. Ne o dva.
Zbyňku, k Vašemu dnešnímu svátku Vám přejeme
ze všech našich srdcí 💕💕💕 jenom to dobré,
hodně zdraví Vám i Vaší mladé rodině,
samá správná rozhodnutí, úspěšný Chov
a, samozřejmě, co nejvyšší výnos nejen řepky.
Navždy Vaši Tap. 💕
Tap:Zbyňku, k Vašemu dnešnímu svátku Vám přejeme
ze všech našich srdcí 💕💕💕 jenom to dobré,
hodně zdraví Vám i Vaší mladé rodině,
samá správná rozhodnutí, úspěšný Chov
a, samozřejmě, co nejvyšší výnos nejen řepky.
Navždy Vaši Tap. 💕
Děkuji moc za přání. Na polích to vypadá dobře, dnes zase zalito - 17 mm. Přikládám pár foto z chovu.
Zbyňku..všechno nej k svátku💐💛..Bobča
Máte krásný chov 👍 a přeji vše nej a hlavně to zdraví 🍀
Zbyňku a u těch Ara papoušku už jste někdy zkoušel volný průlet? U nás v Havířově měl pán dvě Ary a lítali si kolem centra na volno, chodil s nimi na ramenou po městě, do obchodu a dokonce byly i v novinách i v TV. Jenže pán pak řekl, že končí s průletem protože lidičky jsou hajzly.
Daja:Zbyňku a u těch Ara papoušku už jste někdy zkoušel volný průlet? U nás v Havířově měl pán dvě Ary a lítali si kolem centra na volno, chodil s nimi na ramenou po městě, do obchodu a dokonce byly i v novinách i v TV. Jenže pán pak řekl, že končí s průletem protože lidičky jsou hajzly.
Ne, to mě ani trochu neláká. Jsem chovatel, takže upřednostňuji chov po páru, voliéru a pokoušet se o rozmnožení. Přidávám ještě foto z mého dalšího chovatelského odvětví. Fotky jsou to 2 roky staré, musím pořídit aktuální. Dvě největší želvy už mají 18-19 kg.
Moc hezké. Já taky měla želvu, ale minulý rok jako 9letá najednou umřela. Nevím nic co se stalo, připravovali jsme pro ní velký výběh a už se nedožila.
Ohledně papoušků chápu.
Taky se přidávám ke gratulaci a……….snažila jsem se, ale prostě někdo mi to zhatil…. 😀
Jak má vykulený voko, že ho někdo přistihl!
však se taky zakuckal! 😀
Dobrý den, prosím o smazání mých dvou posledních příspěvků v politice.
Děkuji.
Omlouvám se, děkuji.
K dnešnímu svátku přejeme Ravenovi jen to nejlepší
a hodně času a elánu na zlepšování tohoto webu.
Děkuji vám za přání, moc mě potěšilo 🙂.
Taky gratuluju a ať se daří.