toho člověka si pamatuju podle jména - ještě jsem se tomu smála, že je to- dle stylu psaní, nomen omen. Nabízel takovéto štěňatga jako - cituji - Zlatí RTW. Teď zase jako čuvače a historku k tomu. Nevím, zda to k nahlášení je- nebo není-myšleno z Vašeho hlediska, ale je to podivný.
toho člověka si pamatuju podle jména - ještě jsem se tomu smála, že je to- dle stylu psaní, nomen omen. Nabízel takovéto štěňatga jako - cituji - Zlatí RTW. Teď zase jako čuvače a historku k tomu. Nevím, zda to k nahlášení je- nebo není-myšleno z Vašeho hlediska, ale je to podivný.
Rasa určená podle internetu 🙄, dvouměsíční štěně, kdovíjak dlouho ho mají, o čipu, očkování a odčervení ani slovo, takže je to i nezákonný nabízet.
Admini - helejte pánové, já vím, že se budu opakovat a že to tady už stokrát, stokrát bylo, ale přes to - chci znovu poděkovat. Musím. Neb nebýt vašeho přístupu, tak teď nebudou existovat témata jako slinivka a drápy, kde se sejde x hlav se zkušenostma a nápadama a pomáhají těm, co jsou v loji.
DÍKY PÁNOVÉ. I proto, že znovu vzniká studnice informací, který žádná umělotina nikdy mít nebude. Jste zlatý.
Co-O -oože 😀 😀 😀 vono tý paní nestačí ty trapácký vlezlotiny tady a ještě otravuje lidi po emilech? A tak to se těším, až mi to třeba taky přijde. To by bylo hezký, napsala bych jí takový vřelý emil od srdce 😀 😀 😀 . Bože to je fakt ubohost na entou. Jsem netušila, že se jednou budu takhle bavit na jejich účet 😀 To sou kopyta 😀
Jsem sice odhlášená,ale ten mejl,co se dával při registraci tam asi mají.
Aha.
Já se taky odhlašovala. Nebo jsem možná žádala o zrušení účtu - přiznám se, že si to nepamatuji. Ale vlastně nevím, jestli jsem i tak nezanechala nějakou digitální stopu.
Odpověď na příspěvek uživatele zbynek z 25.07.2025, 10:43:16
Který je doslova studnicí chovatelských zkušeností.
psí bože Sirie, že se jí ze sebe nechce zvracet. Klidně bych jí poslala sadu blicích pytliků. Ble je to ještě nechutnější, než jsme doufali 😀 😀
A ono jí fakt není trapný, ani žďabínek, to poslat Vám, jako konkurenci, která se navíc s nima chtěla dohodnout??? Ta paní se asi původně měla narodit jako hroch, proto jí dali hroší kůži a pak si to nahoře na poslední chvíli rozmysleli a uďáli z ní pani 😀