Aktuálně: 2 701 inzerátů263 161 diskuzních příspěvků19 188 uživatelů

Politika...

Orionka (neregistrovaný) 03.03.2025, 07:06:26 xxx.xxx.226.32

Jen vzkaz pro Buggyru :

Určitě jste v “civilu” fajn ženská, ale radši spěte dál. Svět nezačal, když jste se probudila.

Pardon, už zase jdu.

JanaJanaJanaJana
JanaJanaJanaJana 03.03.2025, 09:16:36 xxx.xxx.27.179
Q_:

Podle mě jsme svědky největších změn od WW2, akorát si to mnozí ještě neuvědomujeme.

Kdo to sleduje průběžně a z různých zdrojů, ten ví, že se opravdu svět mění…řekněme zjednodušeně, že  končí globalizace a to je něco velkého.

Jinak tohle celé je opravdu hra velmocí a nemá smysl se dohadovat, kam se hrcne Evropa a jak dopadneme my - jelikož nejsme ani malí hráči, my totiž nejsme hráči 😀 No a pak nemá smysl se ničím stresovat. Prostě to nějak dopadne. Můžeme jít maximálně volit a pak mít v duši mír 😀   

Q_
Q_ 03.03.2025, 13:22:11 xxx.xxx.113.200
»
Odpověď na příspěvek uživatele JanaJanaJanaJana z 03.03.2025, 09:16:36

Je to jak říkáte. V diplomacii se říká, že kdo není u stolu, je na stole. 

Orionka (neregistrovaný) 04.03.2025, 00:03:20 xxx:xxx.d26c:2ffc
JanaJanaJanaJana:

Kdo to sleduje průběžně a z různých zdrojů, ten ví, že se opravdu svět mění…řekněme zjednodušeně, že  končí globalizace a to je něco velkého.

Jinak tohle celé je opravdu hra velmocí a nemá smysl se dohadovat, kam se hrcne Evropa a jak dopadneme my - jelikož nejsme ani malí hráči, my totiž nejsme hráči 😀 No a pak nemá smysl se ničím stresovat. Prostě to nějak dopadne. Můžeme jít maximálně volit a pak mít v duši mír 😀   

Nejsme hráči, ale budeme-li pokračovat tak, jak to vede současná vláda, může se z nás lehko stát hřiště a to by nebylo nic pěkného. To by bylo velice zlé.

Orionka (neregistrovaný) 04.03.2025, 03:33:51 xxx:xxx.d26c:2ffc
JanaJanaJanaJana:

A dělat svět okolo sebe lepší, pokud to jde, to jsem zapomněla dodat 😀 

Lepší svět okolo sebe dělá trpělivě Rapotačka 😊.

rapotačka (neregistrovaný) 04.03.2025, 18:40:30 xxx:xxx.691c:61f9

J. Rajchl

- Kdyby se Porošenko se Zelenským chovali  k ruské národnostní menšině byť jen s tisícinou respektu, který prokazují naši pětikoaliční politici národnostní menšině ukrajinské u nás, tak by tam nikdy k žádné válce nedošlo.

N (neregistrovaný) 04.03.2025, 18:51:37 xxx.xxx.242.38
rapotačka:

J. Rajchl

- Kdyby se Porošenko se Zelenským chovali  k ruské národnostní menšině byť jen s tisícinou respektu, který prokazují naši pětikoaliční politici národnostní menšině ukrajinské u nás, tak by tam nikdy k žádné válce nedošlo.

Souhlas.Ono nyní po roztržkách s americkým prezidentem trošičku pootevírá pravdě oči. Nejsem si zcela jist, zda západ se zeleným mužíkem ten mír opravdu chce. Teď mě dostal úplně na kolena Zelenský svou nabídkou míru ve vzduchu.😄😄 To snad mu musela poradit Uršula bláznivá,ne? Jako že by Putin zbalil dobrovolně svou největší výhodu na bojišti a ještě v době kdy vítězí a postupuje? 😄😄 Panenko skákavá, to by musel být Putin úplný blb. Nebo by ještě mohl počkat na tři rakety co za půl roku vyrobí Němci, či třeba třicet tanků za rok co jsou v plánu. 😄 

Buggyra
Buggyra 05.03.2025, 08:28:39 xxx.xxx.198.226
»
Odpověď na příspěvek uživatele assil z 28.02.2025, 14:29:02

Máte pravdu, roční úhrny se příliš nezměnily, změnila se distribuce. Distribuce se posunula od častých mírných dešťů směrem ke krátkým přívalákům. Takže jo, naprší, ale odteče do Hamburku. A sucho bude dál. Sledujte portál Intersucho, tam se dozvíte, jak je to s jednotlivými hloubkami půdního profilu. Únor je krom jiného důležitý kvůli sněhu. Sníh potom odtává další dva měsíce. Ale když je málo sněhu, odtaje hned, voda se ani nestihne zvednout, a je po vodě. To je problém. Mimo jiné.

Buggyra
Buggyra 05.03.2025, 08:29:41 xxx.xxx.198.226
»
Odpověď na příspěvek uživatele N z 28.02.2025, 14:43:45

To jsem ráda, že nic nehrozí 🙂 

Já to říkala furt, že RF ani nenapadne napadnout NATO. To by se vážně Puťa musel zbláznit 🙂

Buggyra
Buggyra 05.03.2025, 08:38:18 xxx.xxx.198.226
»
Odpověď na příspěvek uživatele Orionka z 03.03.2025, 07:06:26

Vzkaz pro (možná) Orionku:

Já pořád spím 🙂 Jen tady občas hodím balonem do kuželek. Nenechte se tím vyvádět z míry. Na mých názorech totiž vůbec nezáleží, takže můžete i vy dál klidně spát 🙂 Vámi zvolení nebo nezvolení zástupci to vše vyřeší ke své spokojenosti.

Mám opravdu štěstí, že je to tu svobodná drbárna a nejen já si tu můžu plácat co mě jen napadne 🙂 Moc si toho vážím! 

Přispět do diskuze
neregistrovaný
Nepřihlášený uživatel
Jméno:
Text příspěvku:
Youtube video:
Vložte odkaz na Youtube video.
Fotografie:
Vkládejte maximálně 20 fotografií ve formátu JPG, PNG nebo GIF. Maximální velikost jedné fotografie je 20 MB.