Tož tak já vám teda taky přeju povedený svátky a nejlepčejší novej rok a odteď do začátku druhého týdne ´26 se nejspíš neobjevím, možná načouhnu anonymně nebo jen počtu 🙂 Užívejte jak umíte.
Odpověď na příspěvek uživatele Buggyra z 19.12.2025, 06:01:43
Aha, tak to já mám ruce velké, takže s ovládáním není problém.
Jestli řešíte jenom kam s telefonem, aby byl po ruce a nepřekážel, tak doporučuji malou plochou sportovní ledvinku. Přiléhá k tělu, nepřekáží a není problém kdykoliv jednou rukou rozepnout zip a tasit mobil 🙂
Svět se zastavil. Biatlonista Hornig se trefil! Tak tedy hurá. My, když ráno trefíme klíče do zámku nebo když trefíme do práce, tak to nikdo neoslavuje, nikdo o tom nepíše. Ale jakmile se trefí biatlonista, hned jsou toho plná média. To vnímáme jako zvýšený nepoměr. Dokonce se na nás v té práci tvářejí, jako by to byla nějaká samozřejmost, že…
Ronja s motejlem (neregistrovaný)19.12.2025, 16:20:36xxx.xxx.119.6
Buggyro, jestli jste v začátku močáku a není pro Vás velký problém chuť /pachuť piva, tak doporučuju prolít se nealko pivem. Co mi ještě pomáhalo, víc než nějaký urino čaj nebo brusinky, byl petrželový či libečkový odvar - jestli třeba máte nastřádáno z pěstování. Jinak držím palce, ať nepříjemný fujtajbl brzy odezní, odpočívejte, užívejte.
Ronja s motejelm (neregistrovaný)19.12.2025, 19:32:37xxx.xxx.119.6
Chtěla jsem vám sem loupnout ňuňu pejska s plyšákama, ale na nějaký asperglotodlecto my teda nemáme, i když myslím, že pejsek byl tak stokrát roztomilejší…krásný svátky do víčka.
Terezko, vy jste si na okno nalepila lístečky? To vypadá moc hezky. A ty kočky - nejdou nějak vykartáčovat? To takhle s nimi pojedete na Vánoce mezi lidi? Je teda fakt, že naše bílá koule (dříve to býval Ňufík, ale nějak moc přibral), že tuhle otřela v maštali a kus jejího boku taky vypadá takhle divně umolousaně a už jsou to asi tři dny. Samočistící schopnost jako u labradorů asi není.
No, slepičku jste otevřela moc hezky. To byl opožděný kus, tak jste chtěla zjistit, co jí bylo? Nebo jste to léčili a až pak kuchli? To asi ne, že.
na okně jsou nálepky proti ptákům. protože ptákové za oknem jsou sebevražedně blbí. lístečky teda asi fungují, už dlouho pod okny žádný nešťastník neležel.
kočky jsou vykartáčovaný, ale s dlouhejma kotěcíma chlupama se nic vymyslet nedá, to lehne až to budou velký chlupy.
moje slepičky na hraní jsou úhyny nebo ty, co se jim viditelně nedaří a chtějí být taky úhyny. tím to vždycky začíná. nemocný neléčím, když už, tak se vymýšlí jak to udělat, aby nemocný nepřibývaly.