Aktuálně: 2 359 inzerátů291 356 diskuzních příspěvků21 156 uživatelů

Třetí víčko

Bobca
Bobca 12.09.2026, 09:08:12 xxx.xxx.20.192
lesnizinka:

Teď jsem koukala, kde je ta Riviera Bobi, protože tu neznám. Palas je na hlavním tahu, u kruháče, je hezký, ale je tam asi dost rušno. Riviera je za kolonádou, za potokem poslední barák u Otovky. Ta je v klidu u parku. Tak jsem zvědavá, kam to budeš mít😉

Tak 26.10. jedu na 3 týdny “na Riviéru”🤭..Tam budou jen snídaně a večeře-a ubytování..a jinak nás budou vozit do toho Palace na obědy a procedury..Nedovedu si to představit!! Doplácela jsem jen 1400.- a pak si zaplatím parkovné.-100/den před hotelem…Poslední 3 dny jsem přes cestovku objednala Jaruš ubytko kousek ode mě,v penzionu Vepřek-Póla***,jsou tam i nějaké procedury..A vemu ji pak v neděli domů…Takže jsem v euforii,něco jsem si nakoupila,ale přehánět to nebudu..nejsem lázeňský typ..nemám ani šaty,nebo suknici,takže to jistí gatě a halenka….Nějak to přežiju🤗

Jinak se mám pořád stejně..🤭🥰💝🌷🙏papa

Coudas (neregistrovaný) 12.09.2026, 09:32:44 xxx.xxx.120.122

Ja si myslela, ze to je až v říjnu, ale nestijla.jsem.napsat 😁 At se Ti líbí a uziješ si to, Bobi.

Coudas (neregistrovaný) 12.09.2026, 09:37:03 xxx.xxx.120.122
»
Odpověď na příspěvek uživatele Eva z 11.09.2026, 21:55:22

Naprosto chápu. Já si stan užila taky, tábory, hory, splouvání řek, teď naše “dovolené”, ditě v autě, my v puf stanu… Přesto jsem nezanevřela  a je to první, po čem sahám, když mám někde přespávat 🙂. Pro mne je to zas taková “jistota svého”. Kdo ví co tam ten přede mnou 🤭

lesnizinka
lesnizinka 12.09.2026, 11:40:20 xxx.xxx.27.240

Evi, já jsem právě objevila rychlík, co jezdil v létě z Polska a teď už nevím, jestli Zadar nebo Rijeka(nebo obojí?) to jsem chtěla využít, protože autem 9h(a víc) to bych asi zdechnula, to už na nás není, nebaví mě to, jsem celá rozlámaná, unavená…Nejsem Coudas😜Nakonec to Tom vymyslel s tou mezizastávkou v maďarských termálech…a to bylo super, přesně takhle mi to stačilo, dýl jak ty tři dny bych se asi už u moře začala nudit, jen tak ležet mě taky nebaví, ale zase mě nebaví ani někde turistovat…chci si odpočinout. V mém případě to teda znamená plavat a plavat…protože doma to nemám😏

Přispět do diskuze
neregistrovaný
Nepřihlášený uživatel
Jméno:
Text příspěvku:
Youtube video:
Vložte odkaz na Youtube video.
Fotografie:
Vkládejte maximálně 20 fotografií ve formátu JPG, PNG nebo GIF. Maximální velikost jedné fotografie je 20 MB.