Aktuálně: 2 325 inzerátů290 303 diskuzních příspěvků20 996 uživatelů

Třetí víčko

lesnizinka
lesnizinka 30.08.2026, 10:30:56 xxx.xxx.82.58

Tak jsem psala, že jak je u nás totální sucho, má to jednu výhodu - nejsou vůbec komáři👍To ale skončilo pár dní zpátky🙄Předpokládám, že jak spadlo těch 5kapek, tak si sousedé napustili nádoby na zalévání alespoň částečně, z okapu a naplehnili se v tom komáři, protože předevčírem já v ložnici honila nejmíň dva, včera Tom celý dokousaný z pracovny, oba pak v obyvču a já celou noc pleskala komáry v ložnici, snad co půl hodiny😈Ráno jdu zavírat okno, to dávám jen na ventilačku, protože jak se rozpálí guma, co je na terase na zemi, tak mi to pak v ložnici smrdí. A koukám, na zácloně visí kudlanka. Tak jí říkám: noo, ještě ty tu opruzuj😏Tak jsem zase to okno(balkonovky dveře) otevřela dokořán a kudlajz opatrně přesunula na rám, ať si vyletí dopryč. Nerada bych ji večer našla v posteli😜

lesnizinka
lesnizinka 30.08.2026, 10:36:39 xxx.xxx.82.58

A ještě příhoda s Viktínem předevčírem😉 

Dopoledne spí nejčastěj Viktín na záchodě😛Přijde jak sejdu z ložnice a otevřu ven, dám mu doma do misky, napapá, já nachystám zeleninu k snídani a jdu cvičit, jemu nechám otevřené WC, kam většinou pod umyvadlo zalehne. Pak až dojdu z obchůzky a jdem snídat, Viktín vyleze ze své ,,sluje"😛 a dostává od stolu šunku. Pak se odebere zase pokračovat v tom spinkání a zaleze zpátky na WC. Po poledni jsem přivezla maso k obědu, tak přiběhnul, že by chtěl. Tak jsem mu nakrájela. On to z misky nejí a to vůbec, musím mu to krájet na pidi kousky a házet po jednom na zem v kuchyni(podle toho to tam pak vypadá😉) Takže Viktor dostal to maso, já ještě vařila oběd, uklízela a viděla jsem ho jít ven, ležel pod lehátkem. Po obědě jsme jako vždy leželi na gauči, pak šel Tom do pracovny tvořit hodnoty, já chvíli na molo na lehátko, pak do zahrady, na tom WC jsem byla několikrát a už ho za sebou zavírala, i vím, že jsem koukla pod umyvadlo(visí tam ručník) Viktín tam nebyl, tak jsem normálně zavřela. Za celé odpoledne se neukázal. Gucci taky vyběhnula už ven, tak jsem myslela, že něco kutí v zahradě spolu. Ale Gucci k večeru přišla na vodu, Viktor nikde. Kolem 19h šel Tom do domku, obešel zahradu a hlásil, že Viktín nikde. To bylo divné, vyleze odněkud, když jdem zahradou. Kolem 21h jsem vzala baterku a šla do domku, jestli ho nezavřel vedle v místnosti s bramborama. Nebyl nikde a ani v zahradě nesvítili očička. To už jsem byla značně nervní. Volala jsem s mamkou, že nemůžu najít Viktorka, že je to u něj divné, na rozdíl od Gucci se on drží spíš u baráku a teď není ani v zahradě, ani před barákem na ulici(nechodí tam, ale co kdyby) Cca ve 22h jsem šla na WC a že už půjdu hulákat, sousedi nesousedi🙄 Otevřu dveře na WC a vyprdelí se to ochrápané mimíňo, jako by se nechumelilo🫣 Teda byla jsem šťastná jak blecha, já už i uvažovala, jestli ho nemohly utopit ty kačeny a svítila jsem shora z ložnice do jezera🫣 A podobné katastrofické scénáře, že vyběhl za nějakým tím cizím kocourem, co nám chodí do zahrady pod plotem ven a šel tam někdo se psem....😲 a pak vyjeď někam na dovču...když ztratím kocoura, když jsme doma😛

Přispět do diskuze
neregistrovaný
Nepřihlášený uživatel
Jméno:
Text příspěvku:
Youtube video:
Vložte odkaz na Youtube video.
Fotografie:
Vkládejte maximálně 20 fotografií ve formátu JPG, PNG nebo GIF. Maximální velikost jedné fotografie je 20 MB.