My jsme po dovolené, v pondělí Včelopolí za taťkou, pak na Valašsko ke kamarádovi na kolaudaci jezírka, nádhera, super pokec, přespání v luxusním apartmánu, včera Valašská dědina v Rožnově, špica, bylinjsme tam sami, Dřevěné městečko jsme jen prolítli, dcera chtěla frgál, a ZOO Zlín. Tam to bylo náročné, mooooooc moooooc lidí….
Teď jsem koukala, kde je ta Riviera Bobi, protože tu neznám. Palas je na hlavním tahu, u kruháče, je hezký, ale je tam asi dost rušno. Riviera je za kolonádou, za potokem poslední barák u Otovky. Ta je v klidu u parku. Tak jsem zvědavá, kam to budeš mít😉
Odpověď na příspěvek uživatele lesnizinka z 26.08.2026, 09:46:40
Nedala.jsem vědět, protože bys stejně neměla čas 🙂 a my ho neměli vůbec. Už i na blby dva dny je problém odjet, takže jsme to měli našlapaný. V ZOO jsme byli poprvé , v Rožnově už mockrát, já jako malá mnohokrát, s nasima, když tam mamka jezdila na všechny ty akce, tak taky, my jako rodina jednku s našima už taky, a teď si sami v klídku, parádička. U kamaráda jsem už byla taky vícekrát. No a z Lukova u Zlína jsem měla dva koně, takze zam jsem taky byla 2x, jednou se podívat a jednou pro ně 😁
Já za vámi, lesnizinko, někdy musím, máte to tam hezké, já chci do Lednice na dravce, ale lítají jen v sezoně, to nevím, kam dřív skočit, a kdy bych to stihla 😀 No a ty ZOO mě taky lákají.
Do Lednice jsme jezdili na vylety s klukama(pejsama) tam je hodne tras, nez to clovek cele pochodi😀 Stejne tak jsme byli na Lukove hradu, z obojiho mame nekde v compu fotky…v Tomove. Do ZOO bych je nevzala, Woruska by tam delal bugr👎Byli sme tam az s neteri, pred cca 10rokama. Jo Kato, mas pravdu, s casem je to nejak na houby. A mame rozkopanou cestu🤔
Já chci ještě teplíčko… Bohužel asi už nebude… resp. dneska 25, zítra snad 27 a pak už jen méně ☹️
V kanclu 18 stupňů, zatopit fabrika ještě nehodlá, to není pro moje nohy k žití… budu si muset pořídit nějaké ty fleecové návleky na nohy, nebo ustřihnout šlapky u beránkových ponožek a nosit to - v srpnu kozačky, to by si lidi asi fakt začali ťukat na čelo… achjo.
Eva (neregistrovaný)27.08.2026, 13:39:31xxx.xxx.92.184
Buggyra:
Já chci ještě teplíčko… Bohužel asi už nebude… resp. dneska 25, zítra snad 27 a pak už jen méně ☹️
V kanclu 18 stupňů, zatopit fabrika ještě nehodlá, to není pro moje nohy k žití… budu si muset pořídit nějaké ty fleecové návleky na nohy, nebo ustřihnout šlapky u beránkových ponožek a nosit to - v srpnu kozačky, to by si lidi asi fakt začali ťukat na čelo… achjo.
Jak můžete mít v kanclu 18 stupňů? My máme hodně starý barák, ale ještě je doma kolem 24..v kuchyni tedy nevím, došla mi v teploměru baterka..
Tak ono v Liberci je všeobecně zima😏Kancelář, jako nějaká kuťa na sever, si dovedu představit, že je tam kosa🙄U nás ještě příští týden pořád 23-24st. Ideální teplota na všechno👍Jenom ta voda v nedohlednu😟
Odpověď na příspěvek uživatele Eva z 27.08.2026, 13:39:31
To nevím, zeptejte se teploměru. Jsme mezi Jizerkama a Lužickýma, u potoka, na dně údolí, mám kancl na severní straně a netopí se tu. Venku bylo teď přes týden v noci deset nad nulou a kdovíjak izolovaná ta místnost není, tak to holt ráno na nějaké solárko nebude. Od východu jsem izolovaná halou, od západu druhou kanceláří, takže sluníčko bez šance.
Slunce ještě maká. Včera jsem rozebírala odpoledne zatravňovací dlažbu, a potila jsem se až na …. Jak říká Bohuš. Teď ráno v 6 je 22 stupňů. Uvidíme, jestli vítr přefoukne přes hory to černo.
tak to budu mít v Riviéře🤗..Jedu 26.10…ideální stav..Už bych se nemusela potit..procedury snad tam,snídaně a večeře taky a na oběd nás budou vozit někam jinam…Ještě mi to jde písemně,tak se dovím snad víc..Jsem se neptala jestli budu mít jedno,nebo dvoulůžák…Ale já se seznamuju snadno🤭