Raduš…tedááá..Přišel mi mejl ze zásilkovny..Já valila oči,co že mi to přišlo..až jsem to otevřela,tak ses objevila ty…děkuji předem za zásilku..já letos nic,ani los..beztak ti nikdy nic nepředají.🙂🙂.tak ti předem popřeju hlavně to zdraví,které potřebuješ,,a užívej si všeho,dokud to jde,…
Samozřejmě i všem ostatním přeju vše nej nej…kdybych zapoměla🙂.
jo, tohle primitivní nastavovátko máme na tepelném funidle v domečku, využívali jsme na vysušování po zatečení vody
My to více než 30 let používáme v akvaristice. Rybám to rozsvítí a zhasne osvětlení přesně podle potřeby. Díky tomu rozdáváme celé pytle akvarijních rostlin - pravidelný režim - a kytky pod vodou rostou jedna báseň. A totéž máme v maštali. Slepicím nyní svítíme 05.00-17.00 hod. Dá se to použít i pro kuřata - přes den jsou venku a mají teplo, když se večer vrací do chladné maštale (i v třicítkách je tam max. 19 stupňů), tak už mají nahřáté desky, které jim topí zase až do rána. No a samozřejmě adventní osvětlení by bez toho nebylo. Vaše zelená Villa Esmeralda.
Holky, já už teď taky vidím, že je to jednoduché, to nastavování, když už jsem na to přišla jak😜Ale s návodem, kde vlastně nic není, že zalupkejte cuplíky dle potřeby…kdyby to Tom nehtem nezalupal, vůbec jsem nevěděla, že to jde, já mám tak měkké nehty, že bych si je poobracela všechny😏A myslela jsem, že je to takové prostě umělohmotné ozubené kolečko😊
Bobi, ty nijak nejásej, je tam prd😎A koukám, že jsem ti měla namíchat bylinkový čaj😜No teda jsi si zavařila🙄Ale to tak dlouho mít nebudeš, to stíháš, neboj😉
Hodím to sem, než se ohodlám dát to všeobecně(a nechci to dávat do inzerce) Poprosila mě sestřenka, jestli nevím, kdo by si vzal 8měsíční fenku NO. Vzal si ji starý pán, který na ni už nestačí. Nevím, jestli je papírová, ale do dobrých rukou by ji prý dal i zadarmo. Není to žádný bezďák, naopak, vzdělaní, dobře situovaní lidé. Vždycky měli NO, tak si po posledním ještě pořídili(nebo děti jim pořídily?) tuto fenečku. Ale prostě věk…už ji fyzicky nezvládá. Je to pán nedaleko od nás, nevěděla jsem, že až takto, vidím je právě málokdy, se starým psem chodil okruh denně. Fenečku jsem viděla v zahradě jako štěndo, pak už asi v kotci nebo doma, to vážně nevím. Občas s ní šel už jako s dospělou vnuk, ale to jsme vždycky byli daleko od sebe, jen na mě na dotaz volal, že s ní jezdí do města na cvičák. Tu jsou samí slušní pejskaři, proto se nebojím dát dotaz sem, poptejte se prosím přátel a známých. Díky❤️
Odpověď na příspěvek uživatele lesnizinka z 17.12.2025, 10:41:29
No já bych ho brala taky hned páč moje ho jsou srdcovky NO, kdysi si cvičil a měli jsme taky v paneláku tak že na zahradu ideál. Tak jsem se ho o ptala jestli nechce a že ne bo by už na NO nestačil, škoda.
S Janinou v kontaktu nejsem, ale asi moje chyba, teď jsem objevila, že jsem jí neodpověděla na poslední psaní, sákryš😲Nevím co se u nás zrovna dělo, nějak jsem to zazdila, nechtěně samozřejmě😔Ale jsem ráda, že jste objevily, že je OK👍
Nikííí, jak to dopadlo na masáži, jsem jedno velké ucho, musím říct, že jsme se s Tomem dost nařehtali, když jsem mu to četla. Prý další, co bude odháčkovávat🤭
Já přemýšlím nad ušním..cpu do sebe kdeco--včera jsem si šplíchala do nosu Vincentku..80.-sprej a 40,- vincentka na kloktání…a pořád nic..týden mít zalehlé ucho??nesmrkám,pořád huhňám..nekašlu..po neděli můžou mít dovču…ATB nezabírají-ty oční ano….
nooo Raduš co ti na to mám říct🤣Mě teda přišlo,že to s tantrou nemá nic společného😂Ale je to třeba jen můj subjektovní pocit😂Bylo to něco úplně jiného s prvky dominance😂Prostě jako bych si zaplatila pánskou šlapku😂Takže není to nic,co bych si zopakovala😂Očekáváno bylo jiné..a jinak Raduš,jsem koukala,že ten balíček jsi mi poslala na adresu do práce ju?No jestli do zítra nepřijde,tak je konec🙄Já jdu zítra naposledy a nikdo tu nebude..
Holky nestává se vám teď skrz ty Vánoce a shon balíčků u dopravců,že vám furt někam přesměrovávají zásilky?Mě už takhle vypekli ze 7 zásilkama a mám už nervy úplně..
Ronja s motejlem (neregistrovaný)18.12.2025, 11:44:01xxx.xxx.119.6
»
Odpověď na příspěvek uživatele Bobca z 18.12.2025, 11:06:50
Bobčo, šla bych, ony ty dutinozáležitosti dost řádí. Taky jsem měla. Do ucha mi tedy ulevil Otic z lékárny, dle dr. v těhle případech nějaké Vincentky, solný stříkání nestačí.