Tyjo, teď mám na “hraní” Xiaomi, jak tak koukám, asi si ho nechám a nějak vymyslím jak ho líp upevnit, abych ho mohla brát bezstarostně na koně. Nejraději na krk bych si ho dala. Najdu přetrhnutelný provázek…
Nevím, jestli to není spíš do ,,hudebního"😉ale valím uklízet(pokračovat v uklízení) protože odpoledne jedem do Brna na koncert Krajča(a ještě stihnout nějaký nákup a oběd) Normálně by mě to vůbec nenapadlo, ani moc písniček neznám, ale dostali jsme lístky od manažera, se kterým taktéž spolupracujeme.
Je to rozdíl. Taky mám fotky z Xiaomi takové zašedlé, nejasné. Nebo se mně to aspoň zdá.
Taky mi přijde, že Xiaomi dělá ty fotky ne tak “vyrýsované”. Nutno dodat, že i záleží na nastavení foťáku. Az budu mít čas, ještě se podívám v počítači.
Jsem asi sysel, ale nějak to nechápu. První fotka je zašedlá, podle popisu Coudas jsem pochopila, že je to Samsung. Druhá ze starého Xiaomi, tam je prostě daný velký kontrast, jestli tak fotí na první dobrou, nebo je to (a to si myslím spíš) upraveno v nastavení někdy na začátku, nevím.
Taky mi přijde, že Xiaomi dělá ty fotky ne tak “vyrýsované”. Nutno dodat, že i záleží na nastavení foťáku. Az budu mít čas, ještě se podívám v počítači.
Tedy sysel podle tohoto, tady to Coudas podáváš opačně…tak nevím. Nebo ještě…možná záleží i na tom, na čem si to teď zobrazujem my🤔
Je to rozdíl. Taky mám fotky z Xiaomi takové zašedlé, nejasné. Nebo se mně to aspoň zdá.
Ono hodně záleží, která řada Xiaomi to je, jaké má rozlišení, kolik objektivů…….Telefon i na focení vybírám už asi 3 roky a furt je něco nového - lepšího.
( Nejlepší je zrcadlovka a stativ a…… ,( Xerxesovi by mohli napsat, čím fotí….🙂), ale kdo to má nosit.
Fotky upravené nijak nejsou, vzala jsem oba telefony, dala je na sebe a vyfotila. V telefonu to vypadá úplně jinak, než na počítači. Ještě doplním, že Xiaomi je 100MPx, Samsung 50MPx. Takže ta z Xaomi by i měla být parametrově “lepší”. Dávala jsem to jen pro porovnání. Za světla a třeba bližší, detailnější fotky můžou zase vypadat jinak. Zkreslovat může i nahrání na internet. Mám ještě jednu takovou porovnávací, a ty vypadají úplně stejně.
Tak výlet do Dublinu super…irský bary jsou přesně takový,jak jsem si představovala..skvělá atmosféra,hodně lidí,živá hudba…a ta vánoční atmosféra všude..bylo to moc fajn,jen teda nevyšlo nám vůbec počasí…pršelo celou dobu,kromě pár hodin..a musím konstatovat,že je to sakra drahá země🙄Účet se trošku víc ztenčil po tom víkendu😂Takže teď si dávám stopku s výletama..protože se zase musím finančně vzpamatovat😂
K Vanocům jsem kočičakům objednala fontánku na vodu a ona přišla rozbitá😔Tak jsem se těšila,jakou z ní budou mít radost a ono prd..tak jí musím zase odeslat zpět a nechám si vrátit peníze..rovnou jdu objednat jinou..
Co dárečky,jak jste na tom?Já mám aspoň nějaký základ,ale ještě mě to čeká příští týden běhat po krámech..a nesnáším vymýšlet dárky..už aby ty Vánoce byly za náma…ale na jídlo se těším,to joooo..a navíc..jdu do práce jen do 19.prosince a pak mám volno až do 4.ledna,což je skvělý!!
Náádhera Canko, díky za zprostředkování 👍 peníze budou a my nebudeme…zážitky Vám nikdo nevezme 🍀
přesně…a brácha k tomu přidává,co sníš a vypiješ ti nikdo neveme…A ty zážitky má teda Niki fakt krásné..a hlavně kámošku,která s ní jezdí…to je taky hodně důležité…🙏
Samosebou,peníze byly a budou..ale ty zážitky mi nikdo nevezme..to je holky svatá pravda..a já si vážím,že mám takovou možnost..protože mě to fakt dělá šťastnou..ale musím říct,že prostě i když je to super vždycky,hrozně mi vždycky chybí zvířátka🤗A co mě fakt pobavilo,byl kámoš..ona mi zvířatka hlídala kamarádka,ale jezdila vždycky až odpoledne..no a v neděli ráno jsem viděla na kameře,že malá Ričí stojí před ohradou a kouká toužebně dovnitr..tak jsem hned propadla hysterii,jak se dostala ven..tak jsem volala kamarádovi z vesnice,jestli by se tam nezaběhl podívat a malou dal zpátky do ohrady..a on moje zvířátka zná dlouho,ale taky je teď už dlouho neviděl,protože je zamilovaný,tak má jiné priority😂Ale to je vedlejší..no ale volal mi zpátky,že byla protrhlá ohrada,asi od srnky a že tamtudy prolezla ven..tak to opravil a začal se najednou hrozně smát a říká mi,ty vole,Niky,čím krmíš tu Boženu?(kozu,kdo by nevěděl).Vždyť vypadá,jako by snědla koně🤣
Nikiš, chtěla jsem ti to napsat hned, ale jsem si říkala, že tě nebudu vyrušovat, když si to tak užíváš….viděla jsem videjko😜jak jsi(jste se) tam měly super👍což tady i další fotky potvrzují. A ani jsem nevěděla, že jste zvládnuly i přírodu👍Ale tak tohle nebyla bez zvířátek dlouhá doba, proti dovolené se to zvládnout dá…píšu podle toho, že 4 dny zvládám i já😛a to už je co říct😉A je super, že máš lidi, kteří pomůžou, postarají se, když tak doběhnou pomoci👍takoví jsou neocenitelní🥰Hezká reportáž, díkas👍
My včera: zaparkovali jsme před Olympií a nechali se Boltem odvézt na místo. Davy se táhnuly, ani ten taxál neměl kde zastavit a ti, co přejeli auty, ti se tam motali nevěda, kde zaparkovat(netuším, kde to tam vůbec šlo. My měli pozvání od dirigenta, Krajčův manager nás měl vzít dovnitř. To se nám povedlo i bez něj, ale tedy čekali jsme u dveří, až nás přijde někam usadit. Já říkala, že ten v té chvíli nemá na takové kraviny čas😎Protože se nepovedl prodej lístků, kde byly sice řady a sedadla, ale ne sektory, takže všichni lidi se motali a nevěděli kam. Koncert už měl začínat, před vchodem a v hale ještě v pohybu plno lidí, nakonec začal víc jak o půlhodinu pozděj. Za to se Krajčo moc omlouval, i když na tohle neměl žádný vliv. Zpočátku nové písničky, které neznám, nejsem žádná fanynka a zbytek publika byl na tom zřejmě stejně, protože se to rozjelo až po půli, kde hrál staré pecky👍Konec už byl naprosto skvělý👏Do toho mi tom oznámil, že v úterý máme vánoční koncert v O2 areně. O tom jsem nevěděla, myslela jsem, že tam jeden jen na koncert ,,našich"pražských dětí. Máme děsně nabito, příští týden cestování a každý den jedna akce. Takže úklid musím dorazit nejpozděj zítra🙄Ke všemu ptotékají všechny WC, tudíž to jdu rozmontovat a hodit do kyseliny, co nám tu nechal vodař.