Aktuálně: 2 251 inzerátů288 714 diskuzních příspěvků20 709 uživatelů

Léčba kočky - špatné rozhodnutí majitele

rapotačka (neregistrovaný) 10.08.2026, 16:31:24 xxx:xxx.f379:3f8f

Nebudu tady nikomu dělat  asistenta a nebudu přihřátým korektním hlasem vysvětlovat o čem ten příběh byl. Se sousedy jsem zvyklá vycházet, mmch. naše dcery = kamarádky. Oni nejsou žádní nevzdělanci. Na kastraci koček  ale měli pevný, odmítavý názor. Už ho změnili. Kocoura jsme měli rádi, jako ostatně všechna zvířata. Ne nebyl to žádnej chovnej. Byl to obyč mourek. Je to už jistě 20-25  let. Tenkrát to stálo kolem 500,-. Nebyl to známej vet. Byl to mladíček na nové klinice , hodnej a slitovnej.

Hlavní myšlenka  byla, že se dá kastrace kocoura zamaskovat a já vím, že dá.

rapotačka (neregistrovaný) 10.08.2026, 16:44:15 xxx:xxx.f379:3f8f
Irma19:

Asi vám pak sousedi nepoděkovali, že?

Docela úlet z vaší strany…

Jo, klidně vám to dopovím. Řekli mi, zda jsem jim nevykastrovala kocoura. Seděli u stolu a on se po něm producíroval, měli “to”  u nosu a tak si všimli. (tedy, řekla mi to jejich babička). Prý volali na kliniku a ptali se, řekli jim, že ne. Sousedi tipovali, že to muselo být  asi + - měsíc,  co to zjistili. Přišli na to po roce. Řekla jsem jim to, ale asi za 5 let.

Teď jsem se při vzpomínce zasmála.

Irma19
Irma19 10.08.2026, 16:44:34 xxx.xxx.174.37
»
Odpověď na příspěvek uživatele kometa z 10.08.2026, 14:32:29

Nebyl to bezprizorní toulavý kocour, měl majitele. Kastrace toulavek je jasná, na to mám stejný názor a též jsem pár kastrací zařizovala. 

Se sousedy bych se snažila domluvit a přesvědčit je, klidně třeba i nabídkou, že kastraci zařídím a zaplatím. Většinou se najde cesta…

rapotačka (neregistrovaný) 10.08.2026, 17:04:17 xxx:xxx.f379:3f8f

V létě pocákal manžela v křesle .Málem ho kleplo.. Kastrace proběhla v únoru. To dcera jela ráno do Phy do práce. Vlezla do vyhřátýho autobusu a začala zavánět. Taky ji málem kleplo. Nebylo nač čekat. Přeberte si to všichni jak chcete. Znám příběhy, kdy to vyřešili jinak. A ne "humánně" flintou. 

Voda na vyhánění drzouna určitě, když je člověk doma. Pes je výbornej, mají respekt.

Přispět do diskuze
neregistrovaný
Nepřihlášený uživatel
Jméno:
Text příspěvku:
Youtube video:
Vložte odkaz na Youtube video.
Fotografie:
Vkládejte maximálně 20 fotografií ve formátu JPG, PNG nebo GIF. Maximální velikost jedné fotografie je 20 MB.