(z FB - příprava bezcenné evropské populace na jaderné uškvaření probíhá usilovně. ) -
Politika...
rapotačka:(z FB - příprava bezcenné evropské populace na jaderné uškvaření probíhá usilovně. ) -
Hoďte na něj síť.
To bude zase “rozkradačka” za bílého dne.😐 A jak se někteří napakují pod pohrůžkou Ruska.😄 Jen jsem zvědavý co jako chceme nakupovat a kde? Nalít někam peníze a efektivně je využít jsou dvě rozdílné věci. USA si bude vesele s RF obchodovat k jejich spokojenosti a Evropa poťapaná se vydundá ze zbytku zdrojů a peněz.🙂 Bububu, Putin jde bojovat s NATO.😄 Potřebujete taky vyměnit ty ubožáky v Bruselu za něco použitelného a to pokud možno co nejdřív.
Víte co Nevrle? Sérem na to a necháme jim to vše tak jak chcou moci páni, co už , když tady dorazí jedna nebo druhá strana tak si vezmeme jen pasy buď ruský nebo americký, jen převlečeme kabáty a je to, no ne😠a život dožijeme.
Já bych se tím taky tak netrápila, přesně, dáme si jiné pasy a odevzdáme desátek, jedno jestli EU, US nebo RF…
á 🎵 “Z PLR do MLR jel jsem přes ČSSR, SNB mé DKW si stoplo na TK. *** ”
Nela Lisková, také o dětech na UA
Daja:Víte co Nevrle? Sérem na to a necháme jim to vše tak jak chcou moci páni, co už , když tady dorazí jedna nebo druhá strana tak si vezmeme jen pasy buď ruský nebo americký, jen převlečeme kabáty a je to, no ne😠a život dožijeme.
Tak hodně štěstí.
Kdo ho podplatil? 😲😲😲
N:Tak hodně štěstí.
I Vám ho přejí jste přece Čech? Nebo ne? Taky budete měnit pas-y a odvádět desátky, že jo😉nebo už jeto zase jinak?
Daja:I Vám ho přejí jste přece Čech? Nebo ne? Taky budete měnit pas-y a odvádět desátky, že jo😉nebo už jeto zase jinak?
No právě proto že jsem Čech.🙂 Rád bych ještě někdy viděl svůj “domov”. Vím že v případě že by se přeci jen povedlo RF přimět k přímému útoku na Evropu, tak nebude už kam se podívat. Jaderné zbraně už dávno nejsou tou hrozbou. Dnes už jsou mnohem lepší.
Anonymní:Kdo ho podplatil? 😲😲😲
Zemana podplatilo jeho vlastní ego. Poprvé se seknul, když pár dní před útokem prohlásil ( nemějme mu to za zlé, prohlašovalo to víc a mnoho ), že RF nezaútočí. V reakci na to, na to velké rozčarování, jeho ego zaútočilo a on poměrně zbrkle “pověsil na hruď” Bílého lva. A teď, jak z toho ven. On ten vyznamenaný není zas takový hrdina……a Bílý lev - to je něco velkého. A jeho ego se zase bouří.
Také se ptám :
No, lepší…jak pro koho.
Anonymní:No, lepší…jak pro koho.
Pro nikoho.. Je snadné použít něco, co nezničí vše a hlavně ne mě.
Snadné je to pro toho kdo disponuje technologií kterou druhá strana nemá. Jsme na ty druhý straně….pod vládou tupých libtardů a hlavně jejich voličů.
Anonymní:Snadné je to pro toho kdo disponuje technologií kterou druhá strana nemá. Jsme na ty druhý straně….pod vládou tupých libtardů a hlavně jejich voličů.
A těch voličů je…něurekom, jak by řekli bratři Slováci.
Něco veselejšího z r. 2015 - dosud nepublikované
Anonymní:Snadné je to pro toho kdo disponuje technologií kterou druhá strana nemá. Jsme na ty druhý straně….pod vládou tupých libtardů a hlavně jejich voličů.
Noo Evropa opravdu nedisponuje takovým druhem zbraní.