Aktuálně: 2 779 inzerátů261 054 diskuzních příspěvků19 161 uživatelů

Politika...

Ariska
Ariska 24.11.2025, 19:56:15 xxx:xxx.7a3a:d682
orionka-2:

Od té doby, co jsem viděla video, jak malé roztomilé slůně skáče ze skokanské věže do bazénu, pěkně s přemetem a chobotem napřed, tak už fakt věřím všemu.

Máte pravdu. Např. to video s Pavlem vypadá jako skutečné. To je neuvěřitelné co AI dokáže.

Sarah01
Sarah01 24.11.2025, 20:27:11 xxx.xxx.162.253
orionka-2:

Od té doby, co jsem viděla video, jak malé roztomilé slůně skáče ze skokanské věže do bazénu, pěkně s přemetem a chobotem napřed, tak už fakt věřím všemu.

Jak říkám, jak u něčeho rovnou nejsem, tak nějakým videím prostě nemůžu věřit. Je tady spousta otázek….údajně 15 let starý video a přišlo se na to jakože náhodou až teď? A ještě na to přišel zrovna takovej nýmand? Proč to někdo nevytáhnul už před volbama, když se nechtělo, aby se tento člověk dostal do Sněmovny, a proč na to třeba nepřišli nějací novináři? 

N (neregistrovaný) 24.11.2025, 21:13:42 xxx.xxx.189.103
Ariska:

A na to jste přišel sám? Nepoznáte sarkasmus?  🤭 

Noo, přišel..😀 Já jen aby spíš ostatní nebyli mystifikováni. Jinak AI lze rozpoznat mnoha způsoby. 

N (neregistrovaný) 24.11.2025, 21:19:28 xxx.xxx.189.103

Ale u toho “bordelu” jménem AI bych se rád zastavil. Bude to opravdu těžké brzy rozpoznat skutečnost od fikce. Vlastně i vám nebo mně bude težké uvěřit, že vůbec jste nebo jsem.🙂 Možná je to fakt větší problém než přínos.

Anonymní (neregistrovaný) 25.11.2025, 19:18:52 xxx:xxx.c30a:6abc
»
Odpověď na příspěvek uživatele rapotačka z 25.11.2025, 17:19:41

Co se schovává za tou bohulibou libtardí slupkou, jako vždy. Právo na eutanazii a změnu pohlaví? Ibdoktribace a desítky pohlaví..

Děkujeme i za naše děti 🖕

rapotačka (neregistrovaný) 26.11.2025, 17:38:10 xxx.xxx.168.162

Dr. Edvard Beneš, Praha, květen 1947 Odkaz prezidenta ČSR Dr. Edvarda Beneše: "Vážení spoluobčané, v nedávné době jsem podepsal historicky významné dokumenty pro naši Československou republiku, to jest, dekrety prezidenta Československé republiky. Tyto dokumenty nám dávají naději, že se již nikdy nebudou opakovat tragické události let 1938 a 1939. Vědom si neblahých zkušeností našeho národa, zejména z druhé světové války, zanechávám vám odkaz, ve kterém vás varuji před možnými pozdějšími požadavky za znovuosídlení našeho pohraničí sudetskými Němci, kteří byli po právu na základě mých dekretů z naší republiky odsunuti. Může se stát, že mé dekrety, vydané z rozhodnutí vítězných mocností druhé světové války, budou s odstupem času revanšisty prohlašovány za neplatné. Může se stát, tak jako v minulosti, že se najdou Čeští vlastenci, kteří se budou sudetským Němcům za jejich odsun omlouvat a že budou nakloněni otázce jejich návratu. Nenechte se oklamat a jejich návratu nedopusťte. Hitlerové odcházejí, avšak snaha o ovládnutí Evropy Německem zůstává. Mohou se najít vlastizrádci, kteří budou opět usilovat o odtržení Slovenska od České republiky. Bylo by to pošlapání odkazu našeho prvního prezidenta Československé republiky T. G. Masaryka a jeho spoluzakladatele M. R. Štefánika. Vedlo by to k zániku obou našich národů. Nezapomeňte, že mé dekrety se týkaly i potrestání vlastizrádců, že mají trvalou platnost a potrestejte všechny případné vlastizrádce, ať je to kdokoliv a v kterékoliv době. Váš Dr. Edvard BENEŠ     https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Brnensky-sjezd-Sudetaku-opet-vyplavil-minulost-Petra-Fialy-783375/diskuse/predplatitelu

Orionka (neregistrovaný) 26.11.2025, 20:50:27 xxx:xxx.e91f:3094
»
Odpověď na příspěvek uživatele rapotačka z 26.11.2025, 17:38:10

Však také kvůli tomuto chtěla jakási iniciativa kolem P.Pitharta umístit k Benešovu pomníku potupnou ceduličku, že ten človek se nezasloužil o náš stát!

Přispět do diskuze
neregistrovaný
Nepřihlášený uživatel
Jméno:
Text příspěvku:
Youtube video:
Vložte odkaz na Youtube video.
Fotografie:
Vkládejte maximálně 20 fotografií ve formátu JPG, PNG nebo GIF. Maximální velikost jedné fotografie je 20 MB.