Zdravím zahradnice. Zavařujete někdo papriky? Máte nějaký osvědčený tip? Večer jsem jich dost sklidila, ještě že tak. Normálně bych je asi zavařila na lečo, ale nemám rajčata😁. Když budu zoufalá, tak je snad i koupím. Děkuju.
lesnizinka:😄😄😄Niki ten Berťas je ale číslo😛 To by kleplo každého, my starší osoby by sme tohle nepřežily😏
A hlásím, že teplota už se zhoupla do mínusu. Tak jen doufám, že jsem si vzpomněla na všechno, co bylo nutné schovat🤔
Sarah, to bude asi tím, že ty podpatěnky vám změnily těžiště a teď víc zatěžujete přední část chodidla.
Kometko vy máte ploché nohy?😲Za mého dětství a teda určo i za vašeho😉 to měli tak maximálně někteří kluci. Vím, že teď je to už časté, má i neteř. My teda s mamkou máme klenbu bych řekla ukázkovou. Asi je to i dědičné. Taťka měl ploché nohy, brácha má po něm a neteř asi po něm😉
Sarah, to bude asi tím, že ty podpatěnky vám změnily těžiště a teď víc zatěžujete přední část chodidla.
Možná jo. Asi je to o tom rozhodnout se, co je horší. A když bolí ta ostruha, tak pořád a to horší je, halux mě bolí jen při velké zátěži, třeba zrovna při těch horských túrách. Takže to nějak vydržím asi, vzdávat se jich rozhodně nebudu, aspoň zatím. Co bych z toho života měla, že jo. 😉