tu bambuli na palci,jak se připojuje k nártu mám taky už dýl..a ortoped mi ukazoval snímek kosti obalené ze všech stran tou artrózou..sem tam bolí,šplíchnu Pronto-flexem a mám na dlouho klid..
Jsem si musela prohlédnout nohy, abych pochopila, co myslíš😜 To mám taky, nemá to trochu každý? Ptám se, nevím. Sarah, myslela jste toto? Tak to není halux, což asi víte.
tu bambuli na palci,jak se připojuje k nártu mám taky už dýl..a ortoped mi ukazoval snímek kosti obalené ze všech stran tou artrózou..sem tam bolí,šplíchnu Pronto-flexem a mám na dlouho klid..
Joo Raduš z Bertíka mě jednou opravdu klepne😂Dneska mi přinesl myš,na který bylo přisátý ještě holátko malé myši..no nepřežila ani myš,ani holátko..oba sežral🙄Pak ještě snědl kapsičku,dal si smetanu a pak vytuhl v seně😄Taky bych chtěla takový život sakra😂
Bugyrro měli jsme to letos poprvé tyhle Dny zdraví vysloveně s doktorama,jinak máme ale každý rok něco souvisejícího se zdravím..očkování zdarma,balíčky vitamínů zdarma,ovoce a tak..nemůžu si stěžovat..firma je na dárky velmi štědrá..je to moc fajn..
Fikovnice kolik je prosím tě kočičákovi?On už bude starší viď?
Příští týden frčím na firemní teambuilding a pak od 13.10. jsem ready už někam odletět😂
Jsem si musela prohlédnout nohy, abych pochopila, co myslíš😜 To mám taky, nemá to trochu každý? Ptám se, nevím. Sarah, myslela jste toto? Tak to není halux, což asi víte.
To nevím, jestli to máme všichni. Ale podle mýho ortopeda to halux je.
Odpověď na příspěvek uživatele lesnizinka z 03.10.2025, 10:59:27
Raduš, ano, žije tu magor. V minulosti jsem popisovala, že mi poničil auto. Potkáme se a on mě počastuje vulgárními nadávkami, jen tak, z plezíru. Léčí se na psychiatrii s agresí. Ale tak já jeho nadávky přežiju, je to simplexní člověk.
Jinak Fido a venek: Je mu 12 let a venek vždy miloval. To zvíře už to má v sobě, že chce chodit ven…
Vyfotila jsem to..Schválně takhle zohnuté,bo tam tu bouli nahoře zrovna nemám..Mám ji tam někdy normálně,když mám palec natažený..a bolí,že někdy nemůžu chodit..Palec mívám jak bambuli..jednou jsem zakopla,a musela jsem n apohotovost,a tm mi ukazoval ten úzký proužek kosti uprostřed hrbolatého útvaru…vzhledem jako nádor..a to prý je ta artróza..napsal mi ten sprej,jednou šplíchnout,vetřít..dělala jsem to asi 2-3 dny..a bylo po bolesti..Pomohl mi i,když mě bolelo koleno..jednou,vetřít pořádně..a bylo po bolesti..fakt..ale nikdy jsem neslyšela to slovo halux…Nabízel mi i operaci-časem,že se to dá spravit,ale žebuď nebudu hýbat palcem,jako takovýnmnebo zpevní kloub ten horní..ale zatím mám už dýl klid..
Vyfotila jsem to..Schválně takhle zohnuté,bo tam tu bouli nahoře zrovna nemám..Mám ji tam někdy normálně,když mám palec natažený..a bolí,že někdy nemůžu chodit..Palec mívám jak bambuli..jednou jsem zakopla,a musela jsem n apohotovost,a tm mi ukazoval ten úzký proužek kosti uprostřed hrbolatého útvaru…vzhledem jako nádor..a to prý je ta artróza..napsal mi ten sprej,jednou šplíchnout,vetřít..dělala jsem to asi 2-3 dny..a bylo po bolesti..Pomohl mi i,když mě bolelo koleno..jednou,vetřít pořádně..a bylo po bolesti..fakt..ale nikdy jsem neslyšela to slovo halux…Nabízel mi i operaci-časem,že se to dá spravit,ale žebuď nebudu hýbat palcem,jako takovýnmnebo zpevní kloub ten horní..ale zatím mám už dýl klid..
Ano, to mi taky řekl, že po té operaci už tím palcem nejde hýbat. Takže doporučuje zatím spíše cvičit, v rámci možností, aby se palec ohýbal, a ulevovat si od bolesti.
Odpověď na příspěvek uživatele Sarah01 z 04.10.2025, 14:15:39
Poslouchala jsem v rádiu doktora, zmiňoval 2 typy operací, říkal, že si to lidi nemají nechat osekat = nevratné poškození. Často se to prý dělá - asi kde je jaký machr.
Poslouchala jsem v rádiu doktora, zmiňoval 2 typy operací, říkal, že si to lidi nemají nechat osekat = nevratné poškození. Často se to prý dělá - asi kde je jaký machr.