Zpět na seznam témat

Kapání oleje do granulí

neregistrovaný
Olymp neregistrovaný
xxx.xxx.12.42

Děláte to? Přidáváte olej do granulí? Jedna chovatelka mi to poradila, ale už neřekla k čemu to je vlastně dobré. Napadá mě jedině lesk srsti?????

bambule
bambule (159 příspěvků)
xxx.xxx.74.178

Přidává se hlavně lososový olej - obsahuje esenciální Omega-3 mastné kyseliny, udává se podpora kloubního aparátu, pomáhá řešit dermatologické problémy, podporuje kardiovaskulární systém, přidává se v období růstu.

Konopný olej - ovlivňuje správný vývoj plodu, kvalitu srsti a kůže, má protizánětlivé účinky atd.

Přidávám fence lososový olej.Olejů v nabídce pro psy je dost, záleží je na tom co po něm chcete ....

Horsana
Horsana (357 příspěvků)
xxx.xxx.40.140

Pridávam.

Mám psa, čo má veľmi striedavý apetít, je to schutňovadlo.

Mal skoro na jar kvasinkovú infekciu v uchu, liečba nejako nezaberala, tak som sa hlboko zamyslela- v zmysle ak to funguje u koní, musí aj u psov (omega-3) a normálne som prepichla kapslu, v ktorej užívame rybací olej my doma a naliala mu to do granúl, do 3 dní bolo po probléme.

A ako u koní, aj u psov olej dodá kalórie.

Po lososovom pre psy sa mi pred X rokmi strašlivo posrali, odvtedy dávam ten z kapsuliek pre ľudí a no problem.

Na stránce: 10 20 50 100
Položky 1 - 5 (celkem 5)

Přispět do diskuze
neregistrovaný
Nepřihlášený uživatel
Jméno:
Text příspěvku:
Youtube video:
Vložte odkaz na Youtube video.
Fotografie:
Vkládejte maximálně 5 fotografií ve formátu JPG, PNG nebo GIF. Maximální velikost jedné fotografie je 20 MB.