Retrieveri holky uz vedi, tak jen pro zbytek “psi rodiny” …
Amorgen Laure Alcar - muj milovany (Sir Francis) Drake - moje prvni stene ktere se u nas kdy narodilo, muj verny partak, muj moudry vudce smecky, moje vsechno.
V nedeli jsem mela tu cest vyprovodit ho na posledni cestu. Dlouho a statecne bojoval, vybojoval si rok a pul plnohodnotneho zivota. Jeste pred tydnem s nami byl “na kachnach” i kdyz jen brouzdal melcinou a kontroloval, zda se omladina pri praci neflaka …
13 let, 7 mesicu a 8 dni po mem boku a ted je tu tak strasne prazdno …
Vsem moc dekuju za podporu! Nejak se s tim nemuzu srovnat, ani po dvanacte si clovek nezvykne ☹️ Ja rozhozena, smecka rozhozena, … vim, chce to cas, ale …
Odpověď na příspěvek uživatele Arosek z 07.10.2025, 08:39:58
Až přijde ten správný čas, tak běžte sama tam, kde jste spolu bývali nejradši a tam ho pusťte, ať běží, letí, tak jako dřív. Do tý doby si ten smutek dopřejte, když to neuděláte, vyběhne jindy a jinak.
Odpověď na příspěvek uživatele Arosek z 07.10.2025, 08:39:58
Snažím se napsat nějaká slova, co by vyzněla jako útěcha, podpora ve smutku, ale už asi na popátý jsem to napsala a zase smazala, protože ve finále nejsem schopná to napsat nějak, aby to vystihovalo, co chci říct.
Tak jen snad, že budu držet pěsti, aby čas tu bolest, co nejdřív alespoň otupil..