Jé tak vy jste měli dovču v našich končinách😂, tak to je hezké.
Jak se vám venčí?
Miluju Lichnici, a to navždy ❤️ Vy jste Acher poblíž Lichnice? Se máte krásně teda 😊
Šavlozubko, musíte nasadit chlapa;)!
Nenechte to být, zjistěte, kde ten člověk bydlí, manžel ať tam zajde a řekne, že si nepřeje aby se to opakovalo.
Některý chlapi jsou takový poserové, že si troufnou na ženskou a je pro ně těžký s ženskou “ prohrát”.
Kdo to je, můžete zjistit i na Vašem místním fb.
A zase.., ať to napíše manžel." Moje žena měla problém, neznáte je někdo, nemá někdo podobnou zkušenost, budu to řešit, zlobím se".
Tohle nejde, aby vás pořád někdo takhle terorizoval a pro mladýho pána to taky není dobrý, naučí se prát..
Nemáme to daleko.
09.04.2026, 09:53:52 xxx.xxx.224.101
Nenechte to být
Přesně tak! V takových případech není řešením ustupovat.
Mám to na Lichnici o něco dál než Acher. Tak půl hodiny autem, kdybych ovšem auto měla. Ale nemám a přímý autobus tam od nás nejezdí.
Pokud byste se v našem kraji znovu ocitla, napište, mám pár tipů na další krásné výlety po okolí.
tak ta fotka v tom okně je megaboží teda!!!!!!
My se bylu včera jen na chvíli cournout u řeky, tak hodinu a půl, nic moc, hezký to tu není, ale kluci se trochu vycachtali. Jsem ráda, že Fram rychle schne a když si jen krátce zaplave, chlupy na zádech zůstanou suchý. Chtěla bych ho trochu upravit, ostříhat, hlavně tu chlupatou palici, ale chovatelka je ostře proti.😅
Máme za sebou pár hodně ošklivých dnů. Ráno jsem si na vycházce i pobrečela, protože jsem myslela, že je to poslední vycházka s Bambulí. No světe div se teď večer slupla sklenku zavařeného masa a teď spokojeně oddechuje. Doufám, že se to zase zvrtne k lepšímu. Odpolední vycházku jsem vlastně jen tak proseděla v sadu a užívala si okamžik….
bambule:Máme za sebou pár hodně ošklivých dnů. Ráno jsem si na vycházce i pobrečela, protože jsem myslela, že je to poslední vycházka s Bambulí. No světe div se teď večer slupla sklenku zavařeného masa a teď spokojeně oddechuje. Doufám, že se to zase zvrtne k lepšímu. Odpolední vycházku jsem vlastně jen tak proseděla v sadu a užívala si okamžik….
obdivuji Vás. Obě
🍀🍀🍀moc moc držím palce
Moc na vás obě myslím💕
No všechno už napsaly holky výše… tak já se k tomu připojuju 🍀🍀🍀🍀
Děkuji, ráda někdy nabídky využiji a písnu. Jsme odkázaní na vlak, bus a vlastní nohy, takže jsme na tom stejně. Až budeme plánovat výlet na Vaši stranu, ozvu se 😊
Když se tu dlouho neukážete, taky na Vás obě myslím a rovněž, jako děvčata výše, vás obě obdivuji 🍀
Děkuji, v okně na Lichnici už mám vyfoceného druhého bílého psa, prostě bělouše. 😊
Ráda se tam vracím, to místo má pro mne zvláštní příjemnou energii
Děkuji Všem za podporu, já už tohle s Bambulí považuji za jistou lehčí formu “sebemrskačství”. Ona to prostě nechce vzdát. Snažím se co nejvíc můžu a doufám, že to bude k něčemu.
Bude to k něčemu, jste holky šikovný, ať už jsou jen ty dobrý dny🍀🍀🍀
Držte se Bambulky!!!
Dcera si ve čtvrtek odvezla lapiňáka…povedly se jí 4 dny volna, tak ho přiveze až v neděli.
No doma to vypadá, že je najednou pusto a prázdno…resp. že moji psi upadli do bezvědomí a spí a spí a spí a vstávají pouze na jídlo a na nutné vyvenčení …Gina byla dnes ráno asi v 9 hodin venku čůrat a od té doby nevytáhla paty, Máťa to samý….
Včera jsme byli v parku….dneska dopolko u nás normálně sněhová chumelenice, ale na zemi se to neudrželo, takže je prostě jen mokro…no a teď teda čekám, až se teda Ginuš probere z bezvědomí, abych je vzala na prochajdu a už to vidím, že se pak nají a zase zalehnou.
Jsem si teda nemyslela, že je Árčího přítomnost tak zmáhá.
Pesani spí na chodbě a už jsem se byla 2x podívat, jestli dejchaj….i když manžel říká, že když jsem v práci, tak je to normální, že takhle celej den spí, ale já to neznám.