Když jsem šla v březnu z procházky a zjistila jsem, že místní zverimex má ještě otevřeno, stavila jsem se pro pamlsky a konzervy na kurz (zlatá vesta 4dox s velkými kapsami). Vyšlo z toho pár pěkných fotek.
Podělím se s vámi o dnešní zážitek s Alanem, ikdyž ne z venčení. Ráno nakrmíme a většinou si s Alanem chvíli hraju. Házeli jsme kroužek, přetahovali se. Když chci aby se vylítal, zavřu jednu se tří branek, co máme na dvoře, hodím za ní kroužek a Alan, když ho běží přinést musí oběhnout barák okolo a zase se vrátit. Nemůže běžet přímo.Hodím tedy kroužek, řeknu přines kroužek, Alan oběhne verandu a přiběhne s kroužkem, ale s tím druhým, který byl na lavičce.Takže uběhl asi čtvrtinu cesty než je okolo celého baráku. Vzala jsem mu kroužek, donesla na parapet verandy a Alana znovu poslala pro kroužek. Doběhl k oknu, postavil se na zadní, vzal kroužek a přinesl ho. Tak jsem ho tedy hodila za branku k tomu prvnímu.Alan konečně vyrazil okolo baráku a přinesl krožek - tedy oba. Smála jsem se ještě doma u snídaně.
Tak jsem měla plán, že bych mladého pána vzala odpoledne někam na delší výlet. Takže jsem si v půl šestý, když jsem se chystala jít na ranní venčení, šlápla na zbytek ohlodané hovězí kosti a rozrazila si o ni chodidlo takovým způsobem, že dneska nikam nepůjdu. Zítra se uvidí. Člověk by řekl, že z tancování mezi kostkami lega už budu trénovaná. 😀
Dnes ráno jsme byli opět přezout autino v Brumovicích, tak jsme si zase s Dráčkem střihli prochajdu, je tam krásně teplo a kvetou stromy. Jen pár kilometrů od nás. 🥰
Dcera byla dneska s Árčím na výletě někde u Křivoklátu… její kamarádka měla sebou foťák, tak vyšly docela pěkný fotečky… no co si budem, ono je to znát, když má člověk sebou osobního fotografa… viz pravidelné super fotky Yodislava…
No a Gina se teda dneska večer, po prospaných skorem třech dnech probrala z bezvědomí a teda zrovna ve chvíli, kdy já jsem po celodenní docela náročný šichtě, pak nákupu a dalších dvou hodinách v kuchyni, abych navařila a napekla na zítra, jsem se konečně svalila na gauč k televizi a ona prej “ no super, tak mi pojď udělat drbací masáž…” no tak jsem drbala… pak jsme měly výměnů názorů, kdy jsem se jí snažila vysvětlit, že jsem úplně urvaná a fakt jí nebudu drbat hodinu v kuse a ať ještě využije toho, že nemáme doma zloprcka, protože zítra dopolko přijede ten uragán energie zpět a má po klidu… tak se nafoukla a šla si stěžovat páníčkovi.
Odpověď na příspěvek uživatele šavlozubka z 11.04.2026, 11:09:20
To už se mi taky stalo… šlápla jsem na kost a já si teda chodidlo rozřízla… lego je sviňa, ale to jsem alespoň necedila krev… a teda nejvíc zákeřný byly dopravní značky, resp. ty kužely, na takovej kužílek, když jsem šlápla, tak to i takovà hodná maminka, jako jsem já, začala sprostě nadávat a nádledně řev, ať si děcka ty bazmegy špičatý uklízej…
Odpověď na příspěvek uživatele Sardullah z 11.04.2026, 21:37:09
Jo já právě myslela, že to bude dobrý podle zkušenostis legem. No a pak jsem si na tu nohu posvítila a budila muže, že potřebuju nějak ošetřit a nechci nadělat další krvavý ťápoty po bytě. Teď už to vypadá mnohem méně děsivě než včera ráno, ale stejně to bolí. Takže žádné dlouhé štrádování a venčicí službu bude mít muž, než budu moct na nohu pořádně došlápnout.
Přečetla jsem si váš text a otevřela fotky…no na té první zloprcek celkem vypadá, že se už náramně těší, jak tu vaši smečku pěkně pomorduje 😄.
No tak už pomordoval…. ale vypadá to, že se z toho akčního víkendu se svojí paničkou a z toho nového prostředí, bude chvilku vzpamatovávat… takže teď všichni psi spí…
Tak jsem taky zalehla k seriálu… myslím, že už mám taky splněno… ráno jsem byla s mými psy na procházce, pak dorazila dcera, tak jsme byly u mojí mamky na návštěvě s Árčíkem ( moje máma na něj dost trpí, protože nejkrásnější pes na světě byla tetina haskounka Cita a Árčí jí připadá jako malej husky a tak mu taky furt říká Citunko) , pak jsem to doma všechno nakrmila… lidi i psy, poseděla ještě s dcerou…no a holka odjela a já před chvílí douklízela kuchyň a tím končím tvá Máňa 😎
my ráno obešli kus Jizerek - šli jsme po cestách značených i neznačených, a užili jsme si to všichni. Dobyto, co dobyto být mělo, lidí minimum, pes vzorný. Zbytečky sněhu a na to, že je jaro, tak málo vody je na horách…