Chjo😥 upřímnou soustrast… držte se…🖤
Chjo😥 upřímnou soustrast… držte se…🖤
💔
Hodně sil
To je mi líto.., upřímnou soustrast.
Co se stalo?
Lidičky díky všem za podporu. Inku někdo otrávil. 😢
😳… no a je to tu zas… zas se ve mně probouzí vražedný sklony…
To je hrozný
Chingis, to je fakt strašný, mladá pejsa! Je mi to moc líto, držte se pro ostatní pejsky🙏
To je strašný 😭
Co je to za duševní mrzáky, kteří jsou schopní něčeho takového…😢🤬
Právě jsem si říkala, že co bilo pejskovy, že tak mladý😢. Včera bylo, někde zase travič tráví psy přes plot. Pánovy otrávil Rotvajlera a pán zavolal policii, našly ještě další návnady.
No mě přehodit přes plot tak taky psy sní hlavně pažravec Chuli😢.
Daja:Právě jsem si říkala, že co bilo pejskovy, že tak mladý😢. Včera bylo, někde zase travič tráví psy přes plot. Pánovy otrávil Rotvajlera a pán zavolal policii, našly ještě další návnady.
No mě přehodit přes plot tak taky psy sní hlavně pažravec Chuli😢.
U nas by to odnesla asi cela smecka. Mozna krom Terryho, ten uplne pazravej neni a krom Otika, pac ten nez neco najde, tak mu to vsichni davno sezerou.
Ja bych tem lidem ruce sekala, hajzlum jednem!
To je strašný, je mi to líto, držte se. ☹️
Když jsem měla berbery, tak jsem v tohle byla tak nějak v klidu…to by dotyčný usel dát návnadu do pečenýho kuřete, pak bych si nebyla jistá, ale jinak by nesnědli nic…zkoušeli jse to i za pomoci “figurantů”, aby na jídle nebyl můj pach a vždycky to zůstalo ležet na dvoře.
Dneska nevim…Gina je docela žravka, u Máti si nejsem jistá, lapiňák by to spucnul hned…
Tohle je něco tak zákeřnýho a zbabělýho a sadistickýho, rozhazovat otrávené návnady ať už někde venku nebo rovnou na pozemek psu…fakt zpřerážet takovýmu debilovi pazoury a hnáty je málo…😠