Nejhorší na tom všem je, že to “já vím, já vím…” je většinou pravda, protože VÍM a někdy prostě člověk spíše předstírá, že NEVÍ a přitom VÍ moc dobře, ale nechce se mu zrovínka “sloužit”…😄 Takže nevím, jak to má paní z obrázku s kočkou, ale já jsem svojí kočce lhala, když jsem tvrdila, že NEVÍM.🤫
Odpověď na příspěvek uživatele Repta-A-Repta z 01.07.2025, 22:29:39
Hééj makarena!!! 😀 to důvěrně znám.
Obdivuju ty, kteří dokáží zastavit tzv. vnitřní dialog a usnout i když je to třeba kvůli starostem složitý. Mně to rejdí v makovici tak, že to zastavit neumím.
Obdivuju ty, kteří dokáží zastavit tzv. vnitřní dialog a usnout i když je to třeba kvůli starostem složitý. Mně to rejdí v makovici tak, že to zastavit neumím.
přesně tak…a šrotuje a šrotuje..a nejde to vysypat🤭..To umí moje kámoška Zdenka,lehne,vypne mozek a spí..Nechápe,jak to někdo může mít jinak..
Ono to jde natrénovat, bohužel teď mám taky blbý období, hlava šrotuje a do toho to vedro a navíc se přidala bolest levého karpálu, to se prostě blbě spí. Mně prostě cca 4 hodiny spánku nestačí, to se pak ráno ozve hlava. ☹️
Děkuju, já masíruju každej den skoro, i masážní pistolí. V zimě je to v pohodě, ale jak vyjedu se sekačkou, tak to začne bolet, ty vibrace na to nejsou dobrý, no.
No tak ten poslední…celá já v různých obměnách myšlenkových pochodů…a to já jsem teda ještě další level…můj mozek dojde k té makareně a řekne “tý jo, tak to už jsem dlouho neslyšel, Sardullah zapni to na YT” a Sardullah to zapne a pak si poslechneme dalších xy písniček a pak řeknu a dost a jdeme spát…a začnu počítat ovečky a počítám tak do tří…do půl čtvrtý.
karpály..Já našla na neurologii-právě na vyšetření karpálů kdysi lístek,že studenti shání člověka na kterém by zkoušeli nějaké metody..pro svou dizertační práci..Tak mě poslali i na MR,vyšetření karpálů..masírovali mě ruce-podobně-ne takovou silou..a různé cviky jsem dělala.Snad jim to pomohlo..🙂