Konopí a marihuana. Prý léčí. 😂😂
Veselé okénko
🤣
https://www.facebook.com/100031695709661/videos/9365238573575854
konečně mi něco přišlo🙂🙂
05.07.2025, 11:52:49 xxx.xxx.147.163
Koník má očividně soutěživého ducha. A vypadá to, že nedošlo ani k žádnému zranění.
No v tom případě jsme se doma teda sešli…já kozoroh, syn vodnář a dcera beran…😲
Tak kolik toho chleba vlastně bylo? 🙂
Vítejte na síti a tahejte rychleji 🙂
Bobca:konečně mi něco přišlo🙂🙂
Už žádné výmluvy dámy. 😂😂😂
↘️
Mám takový pocit, že nutně potřebuju v domácnosti kočku, abych na všechno nebyla sama 😄
jehehééé, to je boží - předestřu to naší půlce kocoura, že by se mohl přiučit něco.
09.07.2025, 15:27:23 xxx.xxx.147.163
Už žádné výmluvy dámy.
Co je to hormonologie? Špatný překlad?
09.07.2025, 15:30:18 xxx.xxx.147.163
Sardullah:Mám takový pocit, že nutně potřebuju v domácnosti kočku, abych na všechno nebyla sama 😄
Kolegovi onehdá jeho sphynx upgradoval počítač - otočil obraz o 45 stupňů. Přitom musel zmáčknout současně nějaké 3 klávesy. Kolega se docela zapotil, než situaci vrátil zpět.
kometa:Kolegovi onehdá jeho sphynx upgradoval počítač - otočil obraz o 45 stupňů. Přitom musel zmáčknout současně nějaké 3 klávesy. Kolega se docela zapotil, než situaci vrátil zpět.
Ty zvířata jsou neobyčejně šikovný…my jsme si kdysi nějakým omylem zapli na sklokeramické desce dětskou pojistku. Pak jsme museli gůglit návod, jak tu desku teda vůbec zapnout…tu pojistku se nám vypnout nepodařilo…a už si přesně nepamatuju, ale bylo to nějak zmáčknutí /jako mělo to dotykovej displej, ale píšu zmáčknutí, protože dotknutí mi přijde divný/ např. tlačítko A, pak tlačítko C a pak kombinace D a E najednou…prostě něco na tenhle způsob…jako dost dlouho jsem to měla vyvěšené na lednici, abych ty kamna vůbec zapla a Sára udělala hopsá, aby se koukla, co je to tam vzadu na tom talíři…a kamna naskočila…
My máme kamna na extra jistič, který je u těch kamen a tak dostala rodina striktně nařízeno, že se kamna musí vypínat i tím jističem, aby je náhodou Sára zase nezapla…