Ooooo, kdybychom jedli kuřecí, tak tohle psovi ani nedam, to je škoda 😀
Ooooo, kdybychom jedli kuřecí, tak tohle psovi ani nedam, to je škoda 😀
No aaale, to sou krásný skeletoni! to by se na lžičku nevešlo 😀.
Skeletoni a podobné se u nás také servíruje na podlahu. Betonovou nejlépe.
Já taky dědím, občas teda uvidím něco pěknýho v krámě, obojek nebo vodítko, tak to koupím a pak to doma leží v krabici, mám už sbírku, protože prostě není nad starý osvědčený. 🙂
Misky plastový a venku i kýbl malý plastový, nesnáším kovy a navím ty plechový v zimě venku nic moc.
Plastový nevím, to by asi moc “běhalo” po kuchyni i předsíni…já si říkala, jestli nemá třeba někdo zkušenost s tímto: https://www.drmax.cz/miska-dog-fantasy-nerez-tezka-20-5cm-1830ml 🤔
Sarah01:Teď zrovna sháním nové misky. Ty staré nerezové začaly rezivět. 😄
Doporučíte, prosím, někdo nějaké takové, které by při jídle vydržely na místě, necestovaly (ale ne prosím s tou gumou, ta stejně hned spadne), ale zase když mi spadnou na zem (jsem občas levá a mám dny, kdy mně všechno padá 😂), se nerozbijí?
Zdravím kupovala jsem nové nerez misky myslím Bitiba. cz, jsou větší a dole mají gumu, ale po celé ploše napevno. Psi je mají venku a vypadají pořád dobře. Je to takový pevný nerez. Zkusím najít a dám odkaz. Misky už mám čtvrtým rokem.
Kosti z misky nebo dokonce ze země? Neexistuje. Bonnie je bere na gauč, dělala to už jako štěně. Smířila jsem se s tím rychle, protože zprvu opakovaně navrhovala i postel, nejlépe polštář 😀
Na gauč stejně nesedám, je to hodně starý kus nábytku, už nepohodlný. Tak akorát na žraní křidélek, hřbetů, krků... A na hraní na přetahovanou, abych se nemusela k ratloraptorovi shýbat. Ona je s hračkou na gauči, já klečím na zemi 🙂
tetrivek:
Děkuju, to jsem ještě neviděla, tahle velikost by byla akorát. 👍
Ty z odkazu mám na cesty. Guma drží už roky, ale těžké moc nejsou a cestovat s nimi po podlaze jde relativně snadno (ale aspoň tiše).
Já mám pro všechny tyhle, je to hodně podobné, ale jsou fakt těžké (mám zvážit?) a vyhovuje mi víc barev..
Lenocka:Ty z odkazu mám na cesty. Guma drží už roky, ale těžké moc nejsou a cestovat s nimi po podlaze jde relativně snadno (ale aspoň tiše).
Já mám pro všechny tyhle, je to hodně podobné, ale jsou fakt těžké (mám zvážit?) a vyhovuje mi víc barev..
Ne, vážit nemusíte, jen aby prostě neběhaly po celém bytě. 😄 A nepamatujete si, kde jste je koupila, prosím?
Pamatuju a stydím se přiznat, že jsou z čínského Temu. Nikde jinde jsem je neviděla. A jsou fakt skvělé, zatím je mám 2 roky denního užívání a jsou jak nové.
Nechápu, nechápu, nechápu!
Množení kříženců…
Chápu, že jsou majitelky těch zvířat na dosažené výsledky se svými psy pyšné, ale tohle je účelovka pro prachy.
BaLu:Nechápu, nechápu, nechápu!
Množení kříženců…
Chápu, že jsou majitelky těch zvířat na dosažené výsledky se svými psy pyšné, ale tohle je účelovka pro prachy.
1.4. 😄 totéž jako inzeráty na červené andulky…😉
klidek 🙂 doctete to do konce a zkontrolujte si datum v kalendari…
👍 👍👍
Pro ostatní, přečtětě si to úplně celé😄😜
Lenocka:Pamatuju a stydím se přiznat, že jsou z čínského Temu. Nikde jinde jsem je neviděla. A jsou fakt skvělé, zatím je mám 2 roky denního užívání a jsou jak nové.
Našla jsem podobné na českém e-shopu, potřebuju tři barvy, tak podpořím českého obchodníka. 👍😊
Který to koupil z té číny. Když vám nevadí přirážka za nic jen za vyčuranost….
Anonymní:Který to koupil z té číny. Když vám nevadí přirážka za nic jen za vyčuranost….
Asi se budete divit, ale nakoupila jsem za dost podobnou cenu, navíc velikost na Temu mně až tak úplně nevyhovuje a taky nechci čekat na balík měsíc. 😉
https://www.veselezvire.cz/nobby-fusion-nerez-miska-s-plast--oplastenim-cervena-20cm-1-8l/