Aktuálně: 2 564 inzerátů234 065 diskuzních příspěvků18 616 uživatelů

Paralyzér postopadesátý

Terven
Terven 13.09.2023, 21:26:55 xxx.xxx.110.191

Krásný večer…už jsem paralyzér párkrát řešila na ifauně😉 nicméně tentokrát už je to fakt na spadnutí 😄

Přidávám odkaz, co si zhruba představuju - určitě preferuju tento tvar, chci zároveň i baterku …podle popisu je to pro mě značka ideál. 

Nedělám si iluze, že někdo má přesně tenhle model, ALE - v mým případě je u paralyzéru důležitej hlavně zvuk- na ten spoléhám. Opakovaně mě lidi ujišťujou, že zvuk odradí 95% psů.

V popisech výrobků se zvuk jaksi opomíjí, jen jsem se někde dočetla, že čím víc voltů, tím  znělejší 😄.

Fakt by mě mrzelo, kdyby ta věcička dorazila a měla by nějakej neznělej nanicovatej zvuk  🙄…to snad nehrozí?

Nebo nemáte někdo paralyzér tohoto typu?

https://www.paralyzer.eu/p/paralyzer-securaptor-tore-4-miliony-voltu-paralyzujici-baterka?fbclid=IwAR2fWM0HDUKR3b9FIHeBd6G6Bjhj5v6A3uptr5b0IQolCsvZU4ekBlmbQ-I

Terven
Terven 13.09.2023, 22:17:18 xxx.xxx.110.191
Doron:

Co se děje? Dostali jste se do nějaký blbý situace?

Nene…čistě preventivně. Žijeme v extra zapsené oblasti a nechci to nechávat úplně na náhodě a spoléhat jenom na modlení. Dlouholetým plánováním koupě paralyzéru psy nezachráním  🤣, tak jsem se rozhodla do toho praštit…

Anonym55 (neregistrovaný) 20.03.2025, 09:59:20 xxx.xxx.66.145

Máte někdo tip na paralyzér? Používáte něco konkrétního?

Ronja s motejlem (neregistrovaný) 20.03.2025, 11:06:49 xxx.xxx.119.6

Colosus panther.

Ronja s motejlem (neregistrovaný) 20.03.2025, 12:03:26 xxx.xxx.119.6

😁 Ježiš, já tomu pořád říkám Colosus, páč tam jsem to kupovala😁. Tj. mám ten samý.

bambule
bambule 20.03.2025, 13:02:28 xxx.xxx.234.116
»
Odpověď na příspěvek uživatele Anet10 z 20.03.2025, 12:54:31

Odkaz nejde načíst. Můžete to prosím vložit znovu? Uvažuju o pořízení taky něčeho podobného.

Anet10
Anet10 20.03.2025, 13:09:15 xxx.xxx.210.147

Už se to povedlo, ale tady je momentálně nedostupný, zkuste pohledat jinde. Máme ho asi 3 roky a naprostá spokojenost.Je menší, šikovný do kapsy, manžel ho nosí ven pořád

bambule
bambule 20.03.2025, 13:13:09 xxx.xxx.95.34
»
Odpověď na příspěvek uživatele Anet10 z 20.03.2025, 13:09:15

Děkuji, něco podobného hledám. Zkusím prohledat jinde. Nosila jsem teleskopický obušek, ale kvůli problémům s levou rukou ho nemůžu použít. Mám i pepřový sprej, u toho si ale nejsem jistá, že by zastavil psa v útoku na první dobrou. 

bambule
bambule 20.03.2025, 15:43:07 xxx.xxx.74.136
»
Odpověď na příspěvek uživatele Anet10 z 20.03.2025, 13:09:15

Bohužel u tohoto typu mi to všude píše, že je dlouhodobě nedostupný. Musim se podívat po něčem jiném. 

sutrik
sutrik 20.03.2025, 19:03:01 xxx.xxx.31.85
»
Odpověď na příspěvek uživatele Anet10 z 20.03.2025, 13:05:14

Taky vypadá dobře. Velikostí skvěle.

Vybírala jsem podle recenzí, roli hrála i velikost. A další vlastnosti  které jsem někde vyčetla v doporučeních pro výběr a už si je nepamatuju. Brzy to budou dva roky, co Panghera mám, baterie je v cajku.

Je strašný, že tohle musíme řešit. Přitom by stačilo mít agresivní psy na vodítku, zahrady zabezpečené a vůbec by nám úvahy o paralyzérech apod. nepřišly na mysl.

Trickyvoo
Trickyvoo 22.03.2025, 00:48:06 xxx.xxx.160.241

No já si zrovna ve středu trochu kákla. Došla jsem s Malinou na místo, kam měl pro mě přijet můj muž, ale on nikde, tak jsme mu šly po silnici naproti. Vedla vesnicí a najednou na nás vyběhl obří černý NO. Nejdřív jsem zaječela: “Ježíššmajrá”. Pak jsem si uvědomila, že tahle vysoké vyděšené ječení je k ničemu a posadila hlas hluboko a řekla “jdi domů”, pes se bez keců otočil a šel. Takže zřejmě měl solidní výcvik. Každopádně kdyby neměl, tak si vyndá mě i Malinu jako nic. A protože se mi to letos stalo podruhé, tak bych si chtěla taky něco pořídit. I když u toho NO jsme nejspíš v ohrožení nebyly, Malina vypadala klidně…. Nebo ní věří a myslí si, že bych toho psa v pohodě zakousla. 

Chci se zeptat na ten paralyzér jestli se dá taky šlápnout vedle a pořídit si něco, co by mi bylo k ničemu?

Vahine
Vahine 22.03.2025, 07:57:51 xxx.xxx.191.9
»
Odpověď na příspěvek uživatele Trickyvoo z 22.03.2025, 00:48:06

Hlavně, že to dobře dopadlo. 🌷Je dobře, že to Malí nechala na Vás, myslím si, že štěkot by ještě víc provokoval toho NO k akci….možná. No nejsem odborník…

Včera odpo jsem zažila podobnou situaci, jen nás od černého většího hlídacího křížence dělilo velmi chatrné ohnuté pletivo, které mělo představovat plot. Taky jsem zahučela - mazej domu a ukázala rukou a prstem směrem od nás a hned bylo vidět, že už není tak jistý. Nebyl rozzuřený, jen naštvaný a asi i zvědavý. Přeběhnul k nejnižšímu místu toho rádoby plotu, a to mi lepilo, aby nepřeskočil. Už jsem to zažila, že za námi pes přeskočil plot, taky jsem ho vykázala a skočil zpět mezi ostatní psy. Jak se ocitl ten včerejší hafan u toho kritického místa, tak to už jsem zařvala hlubším hlasem-a švihej domů a ukázala rukou a to už, světe div se, odběhnul pryč. Asi to zná z domova.

V tom místě není jiný chodník a tehle je ještě k tomu užší než je obvyklé. 

Nekoupila jsem zatím paralyzér, měla jsem zálusk na ten, co používá Šutřík, ale nejsem si právě jistá, jestli bych ho dokázala použít. Nejsem stále rozhodnutá.

Když on doběla rozzuřený tryskající pes už na nic takového, viz výše, nereaguje a člověk by se v těch pár vteřinách už ani nezmohl na nic…asi jen teda vytáhnout paralyzér. Pepřák na rozlíceného psa asi nepomůže?

Teď už přesvědčuji těmi slovy i sebe, abych se rozhoupala. Psů je všude čím dál víc…

Trickyvoo
Trickyvoo 22.03.2025, 10:19:15 xxx:xxx.a26f:2cb
»
Odpověď na příspěvek uživatele Vahine z 22.03.2025, 07:57:51

Vypadá to, že dost psů na “mazej domů” slyší, ale ten stres, jestli to vyjde. 

Když jsme před dvěmi měsíci se dostaly do situace, kdy Malinu naháněli dva psy s úmyslem napadení a já nad ní stála, koukala, jak kolem mě kličkují a nikde kolem mě nebylo vůbec nic, co by se dalo použít, určitě by mi to pomohlo i psychicky. Sice jsem i je zahnala posláním domů, ale co si budeme namlouvat, jednou to vyjít nemusí….

Jana (neregistrovaný) 02.04.2025, 23:56:40 xxx.xxx.200.240

Dobry den, stejny problem..potrebuji take poradit, ktery paralyzer psa opravdu vyradi?..napadl nas na vychazce toulavy NO. Ten muj pes ho nastesti prepral i s nasazenym kosikem (nestihla jsem mu ho sundat)..od te doby s nim chodim bez kosiku..sileny zazitek..a pro ty, co radi vyckavat..!!! Ten cizi pes bez varovani rovnou skocil do utoku!!!

Přispět do diskuze
neregistrovaný
Nepřihlášený uživatel
Jméno:
Text příspěvku:
Youtube video:
Vložte odkaz na Youtube video.
Fotografie:
Vkládejte maximálně 20 fotografií ve formátu JPG, PNG nebo GIF. Maximální velikost jedné fotografie je 20 MB.