to date !
OT: odmena se nedava na zem, idealni je zelene prkenko na krajeni z pepca a az na to maso
Zlatíčko chlupatý😍
Framík je šikula, dáte to s přehledem..ja tomu pevně věřím 🍀
To dáte, nepochybuju. 🙂 Volno naučíš ala vysílačka třeba na pamlsky či hračku na place na určitý místo. Na závody to asi nestihnete, ale do zkoušky jistě.
Budu moc držet palce. 🍀
My máme v sobotu taky zkoušky, klubové podzimní. Byla jsem si to vyzkoušet přímo na místě minulý i tento týden, terény teda strašný, všude bahno a první den jsme přijeli úplně obalení kudlačkama (či kudlibabkama, u nás se tak říká suchýmu plodu lopuchu), hodinu jsem to pak doma obírala. Pořád prší, tak uvidíme, co z toho nakonec bude.
🍀
Tak uvidíme. 🙂
On je takovej trumbera, když tam pak pamlsek není, tak on ho tam usilovně hledá, protože si myslí že to má za úkol.
Jsem udělala metodickou chybu.😅 Položila jsem masíko do trávy, on běžel a nemohl ho najít. Bylo mi toho masa líto, takovej pěknej kousek krkovičky 🤣 a tak “ hledej hledej a to je šikovný kluk” a děsně jsem ho z tý svojí lakoty vychválila a to on si hnedka zapamatoval a volno je teď takovej jinej druh stopy.
Jsem zapomněla, co nacvičujem, jsem šetrná po babičce.😂
to date !
OT: odmena se nedava na zem, idealni je zelene prkenko na krajeni z pepca a az na to maso
Jj, děkuju 🙂, já si pak říkala, že jsem měla dát misku🙂, prkýnko je lepší.
Taky mi došlo, že ta hnědozelená utěrka co není v trávě vidět taky není ideální😅
..od rána držíme s Kelišem palce a tlapky🍀a jsme napnuti…
Vy jste hodní.🙂
Mám opravdu radost, protože Framík se choval perfektně, byl radostnej a soustředěnej, opravdu ho to bavilo a to málo co umí, předvedl úplně nejlíp jak se dalo. Byli jsme čtvrtý ze sedmi a dostali jsme 49 bodů. Volno se nám nějak podařilo, protože se rozběhnul ke psovi co byl odloženej 🤣 . Na aportu jsme dostali 6 bodů, hezky rychle běžel tam i zpátky a když byl u mě, natáhla jsem ruce a on mi do nich hadérek( jak nazvala rozhodčí naši utěrku) vestoje vyplivnul.😅
Rozhodčí Eva Jurištová byla moc milá, příjemná a radila mi pak, co mám příště dělat jinak.
A dostali jsme dvě tašky dárků a vypadá to na samý dobrý věci, ještě jsem to nevybalila.🙂
Od vás byly dvě holky s plavým hovawartem, asi máma a dcera? a taky se jim u nás líbilo.
SUPER obr gratulace💐 a to bylo strachu…Jurištová je moc fajn a posuzuje velice korektně, taky mně pískala…to holky Skočdopolovic, a toho hovíka mají úžasného, teď mají štěndo, braly si hoví holčičku…snad mi tenhle závod vyjde příští rok, dneska jsem v práci a dovolenà takřka na nule…
Moc gratuluju. 👍🎉
Moc děkujeme, je to sice směšná kategorie, ovšem ne pro nás !🙂
Fram mi udělal fakt velkou radost, jak se snažil, úplnej šprtík.
.nějak začít musíte a začali jste moc hezky🌷
Tak my jsme dnes vypadli na poslední disciplíně. Byly to těžké zkoušky, z 21 startujících došlo jen 8. O nic nám nešlo, už máme dávno splněno. Jen jsem si chtěla ověřit, jestli by Dragouš jako veterán ještě zvládnul dvoudenní zkoušky. Takže asi už ne. Celou cestu prospal v autě, to se ještě nikdy nestalo, vždycky koukal z okna. Přesto jsem i tak spokojená, do té poslední disciplíny, která byla snad zakletá, pracoval jako ďas a dokázal držet tempo s daleko mladšími pejsky.
Moc gratulujeme Framíkovi, za udělanou zkoušku a i za radost, kterou udělal nejen paničce, ale i nám😍. Jo a Dragoušek je šikulka rozumnej, přece už má odmakáno, tak se nebude honit👍
Takže ho to bavilo, to je hlavní !
A co byla poslední disciplína?
Doron:Takže ho to bavilo, to je hlavní !
A co byla poslední disciplína?
Dohledávka bažanta na louce, vysoká tráva, bodláky a všechno možný i nemožný. Vypadlo tam spousta psů, tak podezírám i nějaké temné síly 😱 😀 Ne, vážně, něco zvláštního tam být mohlo nebo taky ne, někteří tipovali nějaké blbé geopatogenní zóny či co. 🤪 Možná jen únava hlavy před poslední disciplínou, přece jen už byly asi 3 odpoledne a od rána od 8 toho mohli mít psi dost, i když nohy jim běhaly dobře.
Bůhví, jestli tam ten bažant vůbec byl.🤣
Doron:Bůhví, jestli tam ten bažant vůbec byl.🤣
Byl tam. Ale ani ti chlapi, když ho hledali po té skupině před námi, ho nemohli najít, trvalo jim to určitě víc než 10 minut, což je limit pro psa. 😁