Pokud nechci stahovák,zapnu do druhého kroužku,co se nestahuje.
Byli blbě vycvičení(ti chlapi), nebo měli moc vysoko nos. A dělali ramena na hafíky🤣🤣🤣
Byli blbě vycvičení(ti chlapi), nebo měli moc vysoko nos. A dělali ramena na hafíky🤣🤣🤣
..tak gratuluju i tak…🌻krásná práce a těžká a hlavní je, že to pesana bavilo
Ali,stane se,já včera posuzovala podzimky,vypadlo pět,před týdnem ve slovči podzimky,vypadlo devět… a na jč derby se vůbec dějou věci😂
janaa:Ali,stane se,já včera posuzovala podzimky,vypadlo pět,před týdnem ve slovči podzimky,vypadlo devět… a na jč derby se vůbec dějou věci😂
Jo, četla jsem na FB. Jako mně o nic nešlo, já s Dragem ten CACT už máme, ale nejde mně to do hlavy, že tolik psů vypadlo a většina až v posledních dvou skupinách. Něco je špatně asi. My nijak extra netrénovali, občas psovi natáhnu vlečku, občas hodím do vody kachnu, občas bažanta někam do křoví. Dělá to rád, je vždycky hrozně natěšenej. Zajímalo by mě docela dost, co ty jako člověk, který pracuje se psy na honech, na to říkáš, jak jsou ty zkoušky postavený.
Hele,to by bylo na dlouhou debatu a v jiném tématu,ať to tady neplevelíme. Mohl se obrátit vítr,mohli tam být slabší psi… třeba v tý Slovči většina psů,co vypadla, z našeho stanoviště odcházela s odřenejma ušima, a říkali jsme,ty vypadnou jinde….vypadli
janaa:Hele,to by bylo na dlouhou debatu a v jiném tématu,ať to tady neplevelíme. Mohl se obrátit vítr,mohli tam být slabší psi… třeba v tý Slovči většina psů,co vypadla, z našeho stanoviště odcházela s odřenejma ušima, a říkali jsme,ty vypadnou jinde….vypadli
Jasně, chápu, klidně i soukromě.
DORON - K VAŠÍM ÚSPĚCHŮM LZE ŘÍCI JEDINÉ!
A TO:
😊
Tak jsem si říkala, že bychom taky mohly s Cherry zkusit tu zkoušku ZZO, jen ještě dopilovat odložení. A chtěla jsem se vás tady zeptat, jaký obojek mám pořídit, když textilní a kožený být nesmí. Opravdu musí být jen kovový nestahovací řetízek?
.Alenko je to tenhle…a je stahovací, ale na tom stahování nesmí u zkoušky být
..to dáte s feňulí levou zadní…odložení je tam na pár kroků čelem ke psu cca 7 minut, jak jsem si to kdysi počítala pro sebe..
Kilian:.Alenko je to tenhle…a je stahovací, ale na tom stahování nesmí u zkoušky být
To se dá nějak udělat, aby nestahoval? Já vím, že se ptám jako trotl, ale já jsem takovýhle obojek nikdy neviděla v reálu, natož abych ho používala. 🙂
Zacvaknout do kroužku a jednoho článku současně?
..no normálně to navlikneš na jrk a jarabibu zaháknešza ten jeden kroužek aby to zůstalo na volno be na stahování, ja tedy zahajuje karabinu za jednobz těch dlouhých ok…je to stejné jako u látkové nebo koženého stahováku, také to můžeš nechat na stahování nebo na volno
Kilian:..no normálně to navlikneš na jrk a jarabibu zaháknešza ten jeden kroužek aby to zůstalo na volno be na stahování, ja tedy zahajuje karabinu za jednobz těch dlouhých ok…je to stejné jako u látkové nebo koženého stahováku, také to můžeš nechat na stahování nebo na volno
Ahá. Jsem nedůvtipa, už chápu, díky, Evi. 👍
Pokud nechci stahovák,zapnu do druhého kroužku,co se nestahuje.
To bych mohla pro Bonnie vyrobit z kancelářských sponek 😀
…Kriste co mi to ten mobil sesmolil, moc se omlouvám, já to psala ve fofru a neskontrolovala to…moc se omlouvám…
🙂no to by taky šlo
Kilian:…Kriste co mi to ten mobil sesmolil, moc se omlouvám, já to psala ve fofru a neskontrolovala to…moc se omlouvám…
To je v pořádku, já tomu rozuměla. Na mobilu občas taky napíšu strašný věci. 🙂
..ale tohle už je fakt vrchol,…