Jen takove OT - tenhle typ retizku neni povoleny na zkousky
Doron, gratulka za prvni krest ohnem👍
Vrchol je, že jsem to normálně přečetla a vůbec ničeho si nevšimla 🤣
Zrzavci:DORON - K VAŠÍM ÚSPĚCHŮM LZE ŘÍCI JEDINÉ!
A TO:
😊
Framík se kachnám v mnohém podobá, je strašně konzervativní.
Když jsem indiánům dala místo kulatejch misek na krmení dlouhou hranatou misku zpod truhlíku aby se tam všichni vešli, dva dny se nenajedli.🤣
..tak diky🙂
Škoda, že já nejsem taky taková konzerva jak indiáni nebo Framík. To by byla paráda, koupím nový nádobí, šup 2 dny hladovka, vymaluju kuchyň, týden dieta….
Jen takove OT - tenhle typ retizku neni povoleny na zkousky
Ph:Jen takove OT - tenhle typ retizku neni povoleny na zkousky
A můžete sem prosím hodit pro totální neznalce, co je povolený? Ta oka musí být podlouhlá jako do obdélníku? Děkuju.
Tak jak to clovek nepouziva, nema predstavu.
Pamatuji, jak mi nekdo donesl “rozbity" retizek, ze je z nej jen rovny retez a nejde z nej udelat zase obojek🤣
Ano, rovna, nezakroucena oka 2-6 cm
Cena trixie retizku je do stovky, ty drazsi jsou svarovane nerezove- ty nepotrebujete za zzo
Ph:Tak jak to clovek nepouziva, nema predstavu.
Pamatuji, jak mi nekdo donesl “rozbity" retizek, ze je z nej jen rovny retez a nejde z nej udelat zase obojek🤣
😲 Tak to si vůbec neumím přestavit, jakou ten pes musel mít sílu, aby to narovnal.
Zkusim doma navrhnout, aby mi vyměnili talíře. Esi nebudu dva dny žrát, jen dobře 😀
Teď ne,ale dříve to nevadilo.Vždyť ho mám snad 40 let.
jéé,tak to jsem taky nevěděla,mám ty očkový…proč už nemůžou být?
A mimochodem,mám pocit,že kamarádka s knírači skládá s řetízkovými s očkem…
Takže toto je správně, OK?
tak prý na jeden zkušební řád můžou a na druhej…
no už vím,co si řeknu za cvičení s kníračem…🙂
…myslím, že ano…Keliš s ním odhodil všechny akce a pravda, ještě nás nikdy nikdo nekontroloval…
Jj. ten je ok
Velka oka se davaji hlavne na dlouhosrstaky, stredni mam na caniky
Kroucena oka taky jeste nekde mam, ale roky se to uz nesmi…i kdyz - paradoxne-od letoska je vlastne na urcitych zkouskach igp povoleny jiny obojek. Stopy uz jsem sla na kozenem😇 tak asi jeste kroucena oka nevyhazovat😛 je to bkazinec…
Ph:Jj. ten je ok
Velka oka se davaji hlavne na dlouhosrstaky, stredni mam na caniky
Kroucena oka taky jeste nekde mam, ale roky se to uz nesmi…i kdyz - paradoxne-od letoska je vlastne na urcitych zkouskach igp povoleny jiny obojek. Stopy uz jsem sla na kozenem😇 tak asi jeste kroucena oka nevyhazovat😛 je to bkazinec…
No právě, to aby měl člověk v šuplíku x obojků. Barvářský teda ještě nemám, zatím jim na zkouškách stačil obyč s okem.
V retizkovem obojku na Vencu mam ulozeny majlant - objednavala jsem v DE jeho velikost - dalsi cislo uz je pry na telata 🤣Skoda, ze ho nosil jen parkrat do roka 🤣
Jen teda v tech penezich, co me staly a stoji treninky je to vlastne pakatel 😂
Zase si rikam, ze dokud to clovek muze delat - je vlastne stastny 😇
dalsi cislo uz je pry na telata
😄😄
Strašně moc jsem se vám chtěla pochlubit, že Fram aportuje! Úplně jsem se těšila, až to napíšu, vůbec jsem nevěřila, že se to podaří. Nosil činku, rychle tam, rychle zpátky a za mohutného povzbuzování “ seddržžsedržseddrž” 😅 předsednul a aportek držel v hubě ani nepřekusoval, kousek od úspěchu.
No a dneska jsem to pomrvila. Cvičili jsme na zahradě, jako odměna vařená krkovice, pes natěšenej čtyřikrát přinesl činku, dvakrát ji vzal do huby v sedu přede mnou a držel, prostě paráda. Říkám si , že to stačí, ale nedalo mi, tak že to uděláme naposledy. Přiběhnul k aportu, zatvářil se ublíženě a na moje povzbuzování si lehnul. Přijdu k čince a koukám, že jsem ji hodila do kachního hovna, byla špinavá, ale jen malinko. Vydrhla jsem ji pak pod horkou vodou, usušila na topení, stejně ji už nechce , jen opatrně očichá a vrací se “ dej mi odměnu za nic”.