Moc gratuluji👍fakt parada, je vsestranny ♥️
Hlubokosklon a klobouček. Jste neskuteční borci, obrovský gratulace! 🌻💪
Hlubokosklon a klobouček. Jste neskuteční borci, obrovský gratulace! 🌻💪
…jé, moc děkuju 🌷
Jste hvězdy!👏👏👏
Jak to probíhalo? Povídej! 🙂
Moc gratuluji👍fakt parada, je vsestranny ♥️
..Jani díky🌷….no ani ti nevím, jen že se podařilo na začátku naštvat Dejmka, ale kdyz jsem šla na řadu, tak byl v pohodě…měla jsem na chyby jen 15 bodů, protože Keliš metrovku neskákal, nějaké chyby se tam nedělaly, ale zkoušku jsme udělali…jinak jeden vypadnu na stopách podle IGP3 a jeden na poslušnosti podle ZM, škoda, oba psy nadupaný, ale prostě se stane…
tyto zkoušky:
Keliš je prostě nejlepší! Nemá v předcích nějaké psí mimozemšťany?
..diky🌷…no on se narodil a vyrůstal mezi sportovnima malinama, tak možná proto🙂9neni to tedy Keliš, ale takhle vyrůstal…
Maliňák říká, pomoc, vyndejte z toho konečně ty baterkyyyy🤣. krásný. Kelišovi i vám veliká gratulace.
.díky moc🌷…no oni jsou fakt neúnavní, tak mně vždycky rozesměje, když ho někdo chce primárně na gauč a obejiti baráku..
..tak dneska si na klubové výstavě doletěl motýlek k metě nejvyšší, a tou bylo udělení KLUBOVÉHO ŠAMPIÓNA SPORTU…
Kilian:..tak dneska si na klubové výstavě doletěl motýlek k metě nejvyšší, a tou bylo udělení KLUBOVÉHO ŠAMPIÓNA SPORTU…
Pan úžasňák! Velká gratulace!
Kilian:..tak dneska si na klubové výstavě doletěl motýlek k metě nejvyšší, a tou bylo udělení KLUBOVÉHO ŠAMPIÓNA SPORTU…
Moc gratuluju, to je nádherný úspěch. 👍🎉🎉
Jak se dívá do toho poháru, jestli tam pro něj něco není.🤣
Moc gratulujeme!!!
On je úžasnej, tedy vy oba, a taky opravdu krásnej a má inteligenci vepsanou v obličeǰíku🙂
Nádhera! Šikulka Killi🥇🌷 gratuluji moc!!!
Při rychlém klikání Killi na fotkách ožije 😊
.děkuju moc….no nebylo no, jakáž pomoc…taky jsem s ním strávila hodinu v koupelně, byli tam motýlci nadherní snoví, tak aby neudělal ostudu..
..děkuju moc…ježíš to ne, už takhle mu pomalu a jistě nestíhám, ještě aby na těch fotkách blbnul🙂
A kolik těch KŠS v klubu je a za co se uděluje? (páč za těch 13 zkoušek je to málo 😉)
Gratuluji, super ze i ten klub to ocenil.
To nebyva samozrejmost u nepracaku …
Tý jo! Gratuluju.
Ó děkuji, těch zkoušek už je 15…no my jsme tam teprva druhý…ten jeden to má už kdysi z agility, pak přitvrdili a chtějí nějaké zkoušky ze sportovky…