Tak snad pochopí
… a Vasil má po pták…ovi 😈
… a Vasil má po pták…ovi 😈
Tak snad pochopí
Vypadá překvapeně. 🙂 Cmrndá do pásu nebo hned pochopil?
Nepochopil 😃
😀 To je trubička. Snad mu to doteče.
Asi to bude chvilku trvat Vydrž, Prťka, vydrž
No já myslím, že jemu to fakt nedoteče. Prostě si do toho bude dojit.
Jsem ráda,že se tím počítáš,protože nějak nerozumím,co by mu na tom mělo vadit😂
No přesně!
Hihi, ono se to jmenuje proti inkontinenci, ale podle mně si tam pejskové i tak cvrnknou, moje zkušenost, ale aspoň nemá člověk vše očuráno. Ti moji když začaly ne značkovat, ale přímo ve stoji čůrat tak to byla známka, že nevěděli. Prý pokud zvedá nohu tak ví, že to dělá, jen jsem to tak nějak slyšela a moji opravdu do toho čuraly a to byly pejskové kteří za mlada byly fakt čistotní a držáci.
Vasil,
co bombarďáky nosil.
🤣
efe:… a Vasil má po pták…ovi 😈
Mzouram na fotku, ctu komentar a mozek mi nebere, proc Efe chudakovi Vasilovi pri kastraci neufikla koule, ale pindika …
Jezis ja fakt potrebuju kafe! Nebo dovolenou!
Máte prosím někdo srovnání mezi kastrací feny klasickou metodou a laparoskopicky? Má laparoskopie nějaké nevýhody?
Vlastní zkušenost nemám, všechny feny šly na klasickou kastraci. Ale kámoška nechávala laparo kastrovat jezevčici (brali jen vaječníky), měla jsem to v přímým přenosu, vezla jsem je na veterinu a domů, pan doktor nám pustil i video z operace, krásná, čistá práce. Jedinou nevýhodu bych viděla v ceně, bylo to o dost dražší než klasika. Jinak měla fenka dvě pididírky v pupíkovi, kterej ji první večer trochu bolel, jak byla “přifouklá”, nicméně celkově se hojila mnohem rychleji a snadněji, než by tomu bylo u klasický kastrace.
Eliška doplnila garderóbu na nadcházející sezonu. Už jdu na jistotu a beru rovnou drahou SOFA Dog Wear, protože to prostě sedí a je to fakt funkční 👍Ta zimní bunda, co jsem brala vloni, je fakt pecka, i když stála víc, než bundy moje…
Ale těžce ublížený pohled zůstává - to nikdo nevidí, jak trpím?
Tak Baruška dnes poprvé na fyzio. Od začátku řeším její divně slabé zadní nohy, špatné vstávání, občasné vypísknutí při manipulaci - hlavně pravá zadní. Takže je celá zatuhlá, největší problém v pravé kyčli. Dneska fyzio jen uvolňovala, na doma máme lehké protahovací cviky a příští týden už se snad bude moc podívat hlouběji. Jinak Barča byla neuvěřitelná, celou hodinu ležela na boku a i když jí to chvílema fakt bolelo, tak byla strašně hodná. Je to fakt neuvěřitelně rozumnej pec 🥰
A ortopedicky jí vyšetřenou máš?
Zatím ne, čekám, co si řekne fyzio za vyšetření. Vet jí zatím jen vyšetřovala pohmatem.
Nechala bych jí udělat orientační rtg dkk, dlk a páteř, když je takhle zlatá, zvládnete to i bez sedace. Nalomenou pánev bych u Netvora taky nečekala… ☹️