Dogdancing mi nic neříká, ale tohle si zaslouží téma. Afgánský chrt na Crufts. Klobouček
Chrt a dogdancing
No oni se ty potvory afgánský nezdaj, ale když se jim chce a při správný motivaci… já teda se svým afgánem tanec nedělala, ale třeba když jsme si “ hráli na cvičák” tak v přesnosti a rychlosti plnění povelů strčil bez problémů do kapsy i mojí ovčandu a bez problémů se třeba na povel naučil chodit zavírat dveře z pokoje na chodbu. Jo jsou to prostě šikulky, když chtějí a když kolem nich neproběhne zajíc.
S afgánem jsem kdysi chodila na výstavní přípravu a ten pohyb to bylo něco, takže ten tanec mě ani nepřekvapuje, nádhera. 👍
Sarah01:S afgánem jsem kdysi chodila na výstavní přípravu a ten pohyb to bylo něco, takže ten tanec mě ani nepřekvapuje, nádhera. 👍
Tak pohyb je jasný,to je elegance sama. Ale ta radost z práce a spolupráce, soustředění…prostě pecka
…..nádhera….děkuju…
….ona ta netradiční plemena jsou občas pecka a velké překvapení například na cvičáku…ale ovčák a maliňak jsou prostě k nepřekonani a dokáží nemožné…ale tahle plemena jsou pak velkým spestřenim na různých akcích kde by je člověk fakt nehledal…
10.03.2024, 09:13:54 xxx.xxx.147.163
A tak Keliš je oba dokázal porazit, ne? Dávala jste fotku z nějaké soutěže.
….to sice ano… ale na obrany nemáme a stopy plánujeme až od pristiho roku a otázko bude, jak mu to pùjde a zda vůbec…teď děláme vyhledávání předmětů, tak pokud se zadaří a doděláme i druhý a třetí stupeň, tak pak bude pokus o klasické stopování….
Mě před časem nadchlo tohle dogdancing video s foxterierem.
Já miluju Babetku s paní Hybrantovou, tady jenom trénink. Ta fenka je prostě boží 🥰
https://www.facebook.com/100000220285814/videos/pcb.8042339379116658/1105379953916730
15.03.2024, 14:33:57 xxx.xxx.147.163
Video už není dostupné. Nejspíš nejsem ta správná příjmová skupina.
Už vidím, že to není veřejné, jen pro přátele, ale ten link už mně nešel smazat.
15.03.2024, 15:08:03 xxx.xxx.147.163
Jo, tlačítko smazat stále postrádáme.