Já myslím, že už jste mi psala, odkud ho máte, ale stejně si to už nepamatuju. 😀 Kamarádka má z CHS 3D Okser, pejsek už má junior CACIB a před sebou nejspíš velice slibnou výstavní kariéru.
Já myslím, že už jste mi psala, odkud ho máte, ale stejně si to už nepamatuju. 😀 Kamarádka má z CHS 3D Okser, pejsek už má junior CACIB a před sebou nejspíš velice slibnou výstavní kariéru.
Nevím jestli jsem to psala, možné to je. My bydlíme v zahraničí, takže ji mám ze zdejší chovky. V českých přehled nemám 🙂.
smeták jeden drzácká 😀 hřeší na jeho dobrotu, se bude divit, až mu jednou pokrátí brka na zadku! 😀
Já už ta videa s Gustou nerada točím, protože dokud je nechám na pokoji tak se každý drží ve svém koutě a když je Gustav u sekaček tak tam nejdou. Jenže takhle je doslova pronásleduje a škodí. Tuhle jsem slyšela strašnej řev. To Gustav zjistil že Hery spí v boudě a šel ho zmlátit. Normálně ho štípal a mlátil křídly, no kupodivu opět přežil, ale měl namále. Zkusit totéž na Belinu, ukousla mu hlavu.
Jinak do mě už se párkrát pustil taky. Měla jsem pořádné modřiny, honila jsem ho pak z klackem a přežil jen proto že sem byla pomalá a pak mě zastavil můj muž.