Ukázkově zařízený koutek pro kočky 🙂 na toto v jednom rohu místnosti najde místo určitě každý kočkomil.
Čím kočkám zpestřit život?

Přidám další tip - akvárko. U nás pro kočku úplné terno 😂. Kocoura naopak vůbec nezajímá. Ale kočka s velkým zájmem sleduje beťáka i krevety několikrát denně.

Ještě můžete pořídit vylepšení s dírou pro kočku, aby mohla hezky doprostřed.
Hezký, ale ten stojan, to je tak pro kotě.

biaca:Ještě můžete pořídit vylepšení s dírou pro kočku, aby mohla hezky doprostřed.
nevím,nějak mi to nesedí..není vidět zadní nohy akvária,což by mělo.. kočka je taky nepřirozená….…mám dojem,že je to výtvor AI..
Kočka mi přijde normální, ale ty nohy tam chybí. Máš postřeh!

Bobčo, je to reál 🙂
https://customcataquarium.com/custom-cat-aquarium-v1/
Ta videa od zákazníků dole mezi fotkami, ta jsou úžasná 😊
Mě by spíš zajímalo, co na to ty rybičky. Můj kocour se naučil vysedávat na horním skle, asi, že je tam teplo. A rybičky moc nadšeně nevypadají. Navíc se bojím, že to sklo rozbije, propadne se a při snaze se vysvobodit zruší celé akvárium. Tak ho odtamtud vyháním.

Mně se to nelíbí…strašně to zmenší litráž, na to jak to bude velké akvárko, osázet to půjde taky docela naprd…má to víc spojů, takže víc míst, kde se něco může pokazit a ryby se nemají moc kam schovat.
Ale třeba náš beťák vítá každého, kdo k akvárku přijde, i kočku 😀. Asi si myslí, že mu dá najíst a netuší, že by to bylo naopak 😀…

Tak musí to člověk brát jako hračku pro kočky a ne pro ryby 😀 Když bude dostatečný objem, šikovný akvarista si s tím jistě poradí.

Buggyra:Bobčo, je to reál 🙂
https://customcataquarium.com/custom-cat-aquarium-v1/
Ta videa od zákazníků dole mezi fotkami, ta jsou úžasná 😊
asi ano,ale přesto tam ty nohy mi jaksi chybí…není tam ani stín…ale pak ty další…musím věřit🙂🙂

Taky bych chtěla bejt tak šikovná a trpělivá jako tady ten pán, páč se mi to moc líbí (vím, dá se koupit, ale tohle prostě má to navíc, že člověk za to nevydá ani korunu a možná to i ty kočky víc baví z toho kartonu, než ty umělé věci?? Každopádně pro trpělivce šikovnýho je to snadná záležitost.
Kupte jim třeba nějaké hračky škrabadlo a kočičí strom

ten sloup jsem vyrobila z trubky od koberce-polepila kobercem..ten byl teda nejpoužívanější věc…a pak prolézačky z krabic.

Jo, jo krabice. To je hit.
Třeba se také dá bytové kočce zpestřit život nějakými hračkami které vyžadují aby kočky přemýšleli. Třeba tyhle: