- Příspěvek #226538
- Nahlásit
Někteří králíci prostě doteky rádi nemají..ale je sám, tak je člověk jediný společník..
Miluji svého králíčka, je to vážně ňuňánek, ale… nenechá na sebe sáhnout ale furt leží vedle i do postele skáče. Když někam jdu hned běží za mnou aleee když ho chci pohladit to ne.
Někteří králíci prostě doteky rádi nemají..ale je sám, tak je člověk jediný společník..
aleee když ho chci pohladit to ne.
Oni mazliví nejsou ani někteří psi nebo kočky. Smiřte se s tím.
Ono se s tím ale smiřuje blbě, když si toho ,,živého plyšáka" pořídíte právě na to ňu, ňu 😉Vlastní zkušenost. Berňák - neměl to moje oblemcávání rád. Woruška - ten mě svatou trpělivost se všema, takže ten to dával. 4 britky, ani jedna nějaké hlazení neměla a nemá ráda, vyloženě jen, když si přijde a nesmím to přehánět. Nejvíc se mi povedlo spacifikovat posledního Viktorka, ten vydrží i pusinky, vydrží, když ho při přenášení vezmu na ruce a pusinkuju mu tlamici. Kolikrát si říkám, že jednou ho fakt nase.u a ukousne mi nos😛 Někdo potřebu opusinkovávat a různě dlachnit svoje zvířata nemá, stačí mu jen, že jsou s ním. Já mám ale tuhle potřebu velkou, pusinkuju i cizí(známé) psy. Teda ty, co sami chtějí, samozřejmě.
Ale nezbývá, než se s tím smířit a respektovat povahu dotyčného jedince.
Mám dva kocoury, jeden pusinkuje, druhý ne.
Edit - Takže to beru na vědomí.
No tak jasně, nic jiného nezbyde, protože by mě sežrali, kdybych je otravovala. Tak to odskáče chlap a cizí zvěrstvo, které je svolné😉