- Příspěvek #225774
- Nahlásit
Běžně dávám přes zimu Horákům, Andulám a Kakariki. Co z toho přesně mají to netuším, ale bude to podobné, jako z větví. Každopádně další plus je, že je to zabaví. 👍
zdravim, zkousek ste nekdo davat papouskum sisky? Kdo jo napiste jestli jim chutnaji a co z nich vlastne maji uzitecneho, take muzrtr napsat jake mate papousky, kterym chutnaji.
Běžně dávám přes zimu Horákům, Andulám a Kakariki. Co z toho přesně mají to netuším, ale bude to podobné, jako z větví. Každopádně další plus je, že je to zabaví. 👍
Anonymní:Běžně dávám přes zimu Horákům, Andulám a Kakariki. Co z toho přesně mají to netuším, ale bude to podobné, jako z větví. Každopádně další plus je, že je to zabaví. 👍
V šiškách můžou být klíštata. Namočte je nejdřív na nějakou dobu do vody. Místo šišek raději čerstvé větve.
Tak to mě nenapadlo 👍, každopádně dávám jen přes zimu místo větví.
Luboš:V šiškách můžou být klíštata. Namočte je nejdřív na nějakou dobu do vody. Místo šišek raději čerstvé větve.
A na těch větvích nebudou? V šišce bych teda klíště nečekala - dávají přece přednost listnatým lesům, parkům, keřům a loukám, ne?
V Bošovicích ve voliéře kde mají Kogny tak je na dně voliéry snad tuna šišek. Já jsem jim je taky zkusil dát, ale zájem mizivý.
Zdravím, já je taky zkoušel, pro Afriku a Jižní Ameriku, ale zájem žádný. S pozdravem Zappe
Šišky dávám jednou za čas a to andulkám, papoušíčkům, aratingovi. Nu papoušíčci a aratinga je dokázali rozkousat, takže broušení zobáku. Nevěřím, že by z nich žrali semínka. Aratingu už nemám, papoušíčci si jich teď nevšímaj a letošní andulka to má coby zábavný prvek, kdy šišky hází z mističky pryč. Teď jsem koupila kakarikiho a ten ještě šišku nedostal za ty 3 dny u mě. Tak uvidíme v budoucnu. A na fišeráky si nepamatuji co dělali s šiškou, asi jen prozkoumali a konec. Takže určitě zkuste.🙂