a jinak-Dafi je můj pes,ktrerýmu se nejvíc věnuju já-česání,úprava srsti a hraní-s ní si hraji jen já-protože u ní se člověk musí hýbat a blbnout a dělat u toho srandičky a jásat a přehnaně chválit,jinak ji to nebaví..
a ostatní jsou od Žeryka zvyklý-hodit míček,hodit míček,hodit míček,hodit míček-s křesla a pes jim ho rve do ruk a hááázej…
a na vycházku jde Žeryk v klidu s každým s rodiny,ale Dafi jen,když nejsu doma,jak su doma tak jednou denně,ne víckrát a jednou denně jen s přítele,kterej chodí tak na 15 minut-jakože se teda projdou,vyvenčí,počmuchají si,a Žeryk se vyběhá s míčkem s Dafi smůla….
což by nevadilo,když člověk marodí občas,tak se to dá….a chvilku-jednou za rok týden..
ale když jsem předminulý léto byla na operaci,kde jsem potom měla chodit na vycházky,ale jinak nic nedělat,a nesměla jsem vodit psy-teda vodit jo,ale nesměly tahat,případně škubnout vodítkem-jako Žeryk když vidí kamošku,Dafi,když vidí psa….
tak to bylo naprd…
protože jsem šla s jedním na volno-furt-za zahrdou pole/les-tak to jde…
nebo s víc psama jsem šla s někým a nevodila-psi rodičů táhnou…,
takže po praktické stránce je lepší,když ti psi pánečka až tak moc neřeší-aspon u vycházek,
což,ale knírači jak jsou psi jednoho pána,tak to teda nejsou moc půjčovací na vycházku-co vím i od jiných majitelů….