Aktuálně: 2 214 inzerátů273 053 diskuzních příspěvků19 442 uživatelů

Jak se vám venčí?

impact
impact 06.02.2026, 10:18:34 xxx:xxx.fed6:3f8d
Fatia:

Já myslela v módu zabít. Zvalchovana biglice je sice nepěkný zážitek pro ni, ale není to rvačka na život a na smrt.

Nooo, je ale potřeba taky přihlédnout k tomu, že jsem tam stála já jako majitel psa a hrozba, že mu po zařvání přistanu na zádech byla silnější než nerv, kterej ho chytil. 😂

Já si každopádně taky nemyslím, že jsou plošně samci tak vyhrazení, že by do feny neskočili. 

Orionka (neregistrovaný) 06.02.2026, 10:20:16 xxx.xxx.226.32
impact:

Na tohle se Vás (ani mě, ani nikoho jinýho) ptát chovatelé APBT nebudou. 😁 Na druhou stranu to ale nejsou psi, co by běžně běhali po veřejnosti. Takže jich bych se úplně nebála. 

Docela by mě zajímal následný odchov. Jestli je pak taková fena schopna starat se o štěňata, nebo je při nepozornosti chovatele zakousne. Případně jestli můžou sourozenci zůstat do odběru spolu.

impact
impact 06.02.2026, 11:29:17 xxx:xxx.fed6:3f8d
Orionka:

Docela by mě zajímal následný odchov. Jestli je pak taková fena schopna starat se o štěňata, nebo je při nepozornosti chovatele zakousne. Případně jestli můžou sourozenci zůstat do odběru spolu.

Kus od kusu. A sourozenci se pak umí rubat velmi brzy. 

Sarah01
Sarah01 06.02.2026, 11:31:31 xxx.xxx.11.197

Nepsal tady někdo o případu, že fena fena štěňata sežrala a nikoho k sobě nepustila? Ale mám teda pocit, že to bylo v souvislosti s odchovem bez PP. 🤔

impact
impact 06.02.2026, 11:33:10 xxx:xxx.fed6:3f8d
»
Odpověď na příspěvek uživatele Sarah01 z 06.02.2026, 11:31:31

Kdyby k sobě fena APBT nepustila svého chovatele, tak nejspíš okamžitě skončí. Absolutní neagresivita k lidem je velkou podmínkou.

Sarah01
Sarah01 06.02.2026, 11:40:42 xxx.xxx.11.197
impact:

Kdyby k sobě fena APBT nepustila svého chovatele, tak nejspíš okamžitě skončí. Absolutní neagresivita k lidem je velkou podmínkou.

Našla jsem to ve vlákně Přidržení feny u psa, psala to Plaka, snad jí nebude vadit, že kopíruju:

Známá měla kdysi krycího psa bullteriéra. Přijela fena na krytí (chov s PP), to bylo rodeo jak z filmu, málem je dokousala všechny. Čubu nějak zpacifikovali, k nakrytí došlo. Překvápko při porodu - majitelé feny se ani nemohli přiblížit k bedně a fena sežrala všechna štěňata.

Takže nakonec chov s PP dokonce.

impact
impact 06.02.2026, 11:41:24 xxx:xxx.fed6:3f8d
»
Odpověď na příspěvek uživatele Dublinbarzoj z 06.02.2026, 07:53:48

norování je vlastně  přirozené,  oba mají šanci

Bych možná jen doplnila myšlenku, že u toho norování je pro norované zvíře šance přežít prakticky nulová, ale u zápasů APBT nikomu nejde o to, aby v aktuálním zápase slabší zvíře zemřelo. 

impact
impact 06.02.2026, 11:42:34 xxx:xxx.fed6:3f8d
»
Odpověď na příspěvek uživatele Sarah01 z 06.02.2026, 11:40:42

Za mě je anglický bulteriér nejpošahanější bull ze všech. 😂

Sarah01
Sarah01 06.02.2026, 12:15:32 xxx.xxx.11.197
impact:

Za mě je anglický bulteriér nejpošahanější bull ze všech. 😂

Popravdě já se v těch bullech absolutně nevyznám 😄, to je ten klabonosý? 

janaa
janaa 06.02.2026, 12:25:51 xxx:xxx.1502:64aa

Já co jsem znala bulíky,tak mi vždycky přišli naopak nejvíc vyrovnaný

impact
impact 06.02.2026, 12:38:23 xxx:xxx.fed6:3f8d
»
Odpověď na příspěvek uživatele Sarah01 z 06.02.2026, 12:15:32

Jj, to je ten kladrubák mezi psy. 😁

Orionka (neregistrovaný) 06.02.2026, 18:22:57 xxx.xxx.226.32
Sarah01:

Popravdě já se v těch bullech absolutně nevyznám 😄, to je ten klabonosý? 

Jj, všechny  bully si můžete splést ( i já), ale anglický bulteriér je  nezaměnitelný.

efe
efe 07.02.2026, 13:29:22 xxx.xxx.64.15

My se dnes vydali na výlet do Cvikova… no nečekala jsem, že se budeme v lese brodit sněhem a klouzat po ledu, všude jinde už to slezlo. Nakonec jsme okruh výrazně zkrátili a už jsme zpátky doma pod dekou. 

Obrázek Obrázek
impact
impact 07.02.2026, 14:00:42 xxx:xxx.fed6:3f8d
»
Odpověď na příspěvek uživatele efe z 07.02.2026, 13:29:22

Ledovka je pořád šílená. Viděla jsem viděl z Hostýnku a tam by to bez nesmeků bylo na fofr jízdu zpět na parkoviště. 😂

Já si našla na zítra trasu u Vyškova, tam jsme ještě nebyli. Vypadá to na docela pěknou rovinou, tak uvidíme. Snad nezapadnem do bahna. 

Xerxova
Xerxova 07.02.2026, 14:25:34 xxx:xxx.f18:7b13

jojo - taky jsme to dnes otočili asi 300 metrů od cíle… 

Říkala jsem si, že v kraji vše roztálo. Omyl. Pod Vlhoštěm bylo víc sněhu než u nás, cesty jeden led, louky pod sněhem povolenou vrstvičku bahna… Naštěstí v lese Heřmáneckým dolem se šlo krásně, neb tam nikdo nechodí. My pro změnu nemůžeme po “hlavní” červené přes Husu, neboť na obou stranách jsou pro dogu neschůdné dřevěné žebříky v dřív v pohodě schůdných skalních průrvách. Teď je žebřík kus od terénu a kdyby Yodovi propadla noha (a ani nemusí být led), tak si nohy zláme. Bála jsem se skalní průrvy mezi Velkým a Malým Vlhoštěm, ale to se s trochou opatrnosti dalo. Pak jsme stoupali na Vlhošť, ale úplně nahoře (odbočka ze žluté k vrcholu) už byla spousta ledu mezi balvany a uznali jsme, že se přerazit nemusíme. Takže jsme to otočili a opatrně slezli zase dolů… Stejně viditelnost skoro nulová, mlžné lesy se skalami ale byly tajemné.

Pepa lehnul až u auta (neboť parkovací místa byla čisté kluziště…) Přežil a foťáky snad taky…

Xerxova
Xerxova 07.02.2026, 14:28:14 xxx:xxx.f18:7b13
efe:

My se dnes vydali na výlet do Cvikova… no nečekala jsem, že se budeme v lese brodit sněhem a klouzat po ledu, všude jinde už to slezlo. Nakonec jsme okruh výrazně zkrátili a už jsme zpátky doma pod dekou. 

Obrázek Obrázek

cvikovskou křížovou cestu mám moc ráda. Tam to taky máme solidně prochozené - o kousek dál nám kdysi myslivec vynadal, že je Night hubený a že nám snad dojede pro kus zvěřiny, aby se chudák pes nažral…  😄 A já se bála, že mu vadí pes na volno…

Dafi
Dafi 07.02.2026, 14:35:18 xxx.xxx.136.20

No my dnes jely do Věžek-Věžky se to jmenuje,nevím,jestli jsem to neskonila,no,tam si rošly areál,kde bývá zahradní výstava…-asi 15 minut….:-O

po cestě mlha,všude bláto,zbytky sněhu,

no nakonec jsme dojely do Vškova,nechaly v centru auto,došly jsme do ZOO koutku,kde jsme se prošly,taky bláto,zbytky sněhu,ale aspon slunko,teplo,a málo lidí-nikdy jsme tam nebyly ze psama v nějaké sezoně,2 krát v zimě a jednou brzké jaro,brzo ráno,

já si pořídila kelímek s andulkama-na pití,-jsem gramla,klepou se mi ruce,tak jsem chtěla takovej kelímek schválně na pití,v Blansku mám z Jihlavy…sklenic už pro mě netřeba-velký,lehký a jo,jedna se mi hodí jako pamlskovník,za opasek:-()-tak ještě jednu malou dáme někdy….někde…

no tam jsem viděla šíííííííleně tlustýho oslíčka..☹️

podělila se o pamlsky s dětmi---

pak zverimex,tam jsme koupily svítící obojky ve slevě,a Žerykovi Valentýnský lízátko,-na tyčce s buvolí kůže srdíčko sušenýho hovězího,tak si ho kus cesty nesl😀

ve městě jsme obkroužily náměstí a jely dom

Žeryk doma snědl srdíčko,tyčku jsem vyhodila,dojedl se játrovou buchtou…

shrnutí-včera i ve čtvrtek vycházka po dědině k rybníčku-bez cvičení,hraní-nepovažuju za cvičení cviki zamávej a ukázání jednou lavičky🙂

v noci jsem Dafi vynesla před barák,protože jsem nechtěla at se prochází přes kaluže bláta,ledu, na dvoře-fakt hluboký,skoro o půlnoci bych ji musela fénovat…-po odpo se mi nechtělo,

-a dnešek-Žeryk-spokojenej-počmuchal si ,prohlídl si zvířátka,měl změnu,nesl si lízátko,všude se mu líbilo,spokojený pejsek😀😀😀

Dafi-žádnej pařez,les,v ZOO by se jí líbilo víc,když by jsme se pichly tak na půlhodky na lavku na slunku a ona se mohla vyhřívat😀

a dobroty jsem dávala nějakýmu velkýmu ptákovi-což ju úplně vydeptalo…😀

-koupený v ZOO na krmení…

a celkově jsem moc neodměnovala,teda vůbec skoro-takže chudinka malinká-málo jídla ještě jsem dle ní cpala cizím….😀

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
Sardullah
Sardullah 07.02.2026, 15:29:11 xxx.xxx.189.104
»
Odpověď na příspěvek uživatele Dafi z 07.02.2026, 14:35:18

a dobroty jsem dávala nějakýmu velkýmu ptákovi-což ju úplně vydeptalo…

Chudák…to muselo být utrpení…

Si pamatuju, jak jsme s malou Ginou byli v zooparku a tam nějaký děcka naházeli kachnám (nebo se jim to možná rozsypalo) krmeníčko na chodník…takže jdeme a na chodníku bambilion kachniček, který tam něco zobaly a Gina, jak jsme mezi nimi procházeli, zobala taky. Kachnám to bylo úplně šumák, že mezi nimi chodí pes, ale dlužno říct, že Ginu ty kachničky nechávali úplně chladnou, jí zajímalo jen to, co bylo nasypáno na zemi.

acher (neregistrovaný) 07.02.2026, 15:54:46 xxx.xxx.222.196

Když je všude bláto, tak čuvač si poradí.

Ps. Alana maminka.

Obrázek

Přispět do diskuze
neregistrovaný
Nepřihlášený uživatel
Jméno:
Text příspěvku:
Youtube video:
Vložte odkaz na Youtube video.
Fotografie:
Vkládejte maximálně 20 fotografií ve formátu JPG, PNG nebo GIF. Maximální velikost jedné fotografie je 20 MB.