No my dnes jely do Věžek-Věžky se to jmenuje,nevím,jestli jsem to neskonila,no,tam si rošly areál,kde bývá zahradní výstava…-asi 15 minut….:-O
po cestě mlha,všude bláto,zbytky sněhu,
no nakonec jsme dojely do Vškova,nechaly v centru auto,došly jsme do ZOO koutku,kde jsme se prošly,taky bláto,zbytky sněhu,ale aspon slunko,teplo,a málo lidí-nikdy jsme tam nebyly ze psama v nějaké sezoně,2 krát v zimě a jednou brzké jaro,brzo ráno,
já si pořídila kelímek s andulkama-na pití,-jsem gramla,klepou se mi ruce,tak jsem chtěla takovej kelímek schválně na pití,v Blansku mám z Jihlavy…sklenic už pro mě netřeba-velký,lehký a jo,jedna se mi hodí jako pamlskovník,za opasek:-()-tak ještě jednu malou dáme někdy….někde…
no tam jsem viděla šíííííííleně tlustýho oslíčka..☹️
podělila se o pamlsky s dětmi---
pak zverimex,tam jsme koupily svítící obojky ve slevě,a Žerykovi Valentýnský lízátko,-na tyčce s buvolí kůže srdíčko sušenýho hovězího,tak si ho kus cesty nesl😀
ve městě jsme obkroužily náměstí a jely dom
Žeryk doma snědl srdíčko,tyčku jsem vyhodila,dojedl se játrovou buchtou…
shrnutí-včera i ve čtvrtek vycházka po dědině k rybníčku-bez cvičení,hraní-nepovažuju za cvičení cviki zamávej a ukázání jednou lavičky🙂
v noci jsem Dafi vynesla před barák,protože jsem nechtěla at se prochází přes kaluže bláta,ledu, na dvoře-fakt hluboký,skoro o půlnoci bych ji musela fénovat…-po odpo se mi nechtělo,
-a dnešek-Žeryk-spokojenej-počmuchal si ,prohlídl si zvířátka,měl změnu,nesl si lízátko,všude se mu líbilo,spokojený pejsek😀😀😀
Dafi-žádnej pařez,les,v ZOO by se jí líbilo víc,když by jsme se pichly tak na půlhodky na lavku na slunku a ona se mohla vyhřívat😀
a dobroty jsem dávala nějakýmu velkýmu ptákovi-což ju úplně vydeptalo…😀
-koupený v ZOO na krmení…
a celkově jsem moc neodměnovala,teda vůbec skoro-takže chudinka malinká-málo jídla ještě jsem dle ní cpala cizím….😀