Dobrý den, obracím se touto cestou na chovatele čížků a budu ráda, když se mi ozvou ti, kteří mají na prodej letošní čížky ohnivé v přírodním (ne mutačním) zbarvení a kroužkované. Předem děkuji.
Schválně, jestli poděkuje. Stejná Beata, která většinu z nás sepsula ve vlákně Jak začlenit slepici do hejna.
Paní kometo já nikdy nechodím na jiné vlákna než je exotické ptactvo myslím si že je to to co MĚ ZAJIMA CEMU ROZUMIM A RAD PREDAM SVE ZKUSENOSTI MLADSIM CHOVATELUM NAPROTI VY CHODITE NA DRUBEZ, PSI, POKKANY A V PODSTATĚ NEROZUMITE VUBEC NICEMU .A JESTE PANI JSTE SMESNA.
Paní kometo já nikdy nechodím na jiné vlákna než je exotické ptactvo myslím si že je to to co MĚ ZAJIMA CEMU ROZUMIM A RAD PREDAM SVE ZKUSENOSTI MLADSIM CHOVATELUM NAPROTI VY CHODITE NA DRUBEZ, PSI, POKKANY A V PODSTATĚ NEROZUMITE VUBEC NICEMU .A JESTE PANI JSTE SMESNA.
.
A jaké zkušenosti že to přesně předáváte? S psaním velkých písmen? 🤔
Schválně, jestli poděkuje. Stejná Beata, která většinu z nás sepsula ve vlákně Jak začlenit slepici do hejna.
VUBEC nechápu jakési odkazy když neumím poradit tak se do toho nemontuju paní Beata je naivní čekala co?? Milion odpovědi CHOVATELU cizku ohnivých ? Buďme normální nebuďme ko--ko--ti