😂 ty jsou bozi 👍

Video je soukromé, asi bez “dívat se může, kdo má odkaz”.
Video je soukromé, asi bez “dívat se může, kdo má odkaz”.
Dlouho jsem odolávala zveřejnění, dlouho. Ale nejde to… Snad vás to pobaví.
Bonnie má taky botičky od Non-stop. Ty největší 😂 Povinná výbava na dogtreky a dogmidy.
sutrik:Dlouho jsem odolávala zveřejnění, dlouho. Ale nejde to… Snad vás to pobaví.
Bonnie má taky botičky od Non-stop. Ty největší 😂 Povinná výbava na dogtreky a dogmidy.
Nu co by ne, když toho tolik nachodíte. Vždyť by měla jinak nožky ušoupané ke kolenům. Mě to přijde v pořádku. 👍
Jak se jí v tom chodí?
😂 ty jsou bozi 👍
Zatím je nepotřebovala. Jen je měla na vyzkoušení velikosti. Netvářila se zrovna spokojeně.
Asi nejhorší na povrch byl poslední dogmid, vedl hodně po štěrku a tvrdých cestách. Většinu z cca 47 km. Ale neobrousí si ani drápky, tak snad ze stejného důvodu nízké váhy nebude mít tendenci k odírání polštářků.
Ahoj, muj pes ma na zadni tlapce mezi prsty neco, co se mi moc nelibi. Vsiml jsem si toho pred par dny, vlhcenym ubrouskem jsem mu to ocistil a ted se divam, ze to tam ma porad. Neni to nejaka infekce? Nedrbe si to, asi ho to nesvedi. Ostatni mista mezi drapky ma suche, ciste a nezarudle. Ani jinde na tele nema nic neobvykleho. Proti parazitum dostava Frontpro, tento mesic Nextguard.
Osina? Myslim si, ze vidim vstup
Dix:Ahoj, muj pes ma na zadni tlapce mezi prsty neco, co se mi moc nelibi. Vsiml jsem si toho pred par dny, vlhcenym ubrouskem jsem mu to ocistil a ted se divam, ze to tam ma porad. Neni to nejaka infekce? Nedrbe si to, asi ho to nesvedi. Ostatni mista mezi drapky ma suche, ciste a nezarudle. Ani jinde na tele nema nic neobvykleho. Proti parazitum dostava Frontpro, tento mesic Nextguard.
Vsadila bych se, že fakt osina, taky vidím vstup. Neodkladně běžte na veterinu, když už je to několik dnů. Osina totiž cestuje pomalu pohybem psa vzhůru a je nutné ji vyndat, bez veterináře ji po několika dnech ven sami nedostanete. Akce je to bolestivá, vezměte psovi na veterinu náhubek. Pro Vás i ostatní doporučuji, jít na veterinu, co nejdřív od chvíle, kdy na toto přijdete. U prvního psa stačilo nepatrně narušit kůži a osinu vyndat pinzetou, ale u současného psa už byla osina výš a bylo to náročnější pro všechny. Hodně zdaru! 🌷
Vždycky nám každý trn a nevim co píchnuté po čase vyhnisalo ven. I ta osina. V prvé řadě, pokud to pes zvládá, bych to prostě zkusila zmáčknout, většinou to praskne a vyletí s hnisem ven. Pokud vidíte vstup(já ne, jsem slepá) tím líp, narušte, odškrábněte stroupek jehlou, tím to uvolníte. Pak už jsem jen nabrala betadinu do malé stříkačky a stříkla do rány, protože ta to tam vtlačí pod tlakem, pořádně. Pokud se vám nepovede, tak ta veterina.