Fíkovnice:Pro někoho je evidentně snazší se domnívat, že mám spojky, které sem vysílám…
Je to paranoidní a kdyby to nebylo k pláči, je to k smíchu.
Je to k smíchu, nebo k ignorování.
Fíkovnice:Pro někoho je evidentně snazší se domnívat, že mám spojky, které sem vysílám…
Je to k smíchu, nebo k ignorování.
Orionka:Proč se chcete vracet k normální diskuzi právě v tomhle vlákně? Nebylo by lepší, nechat ho “spát” ?
A tak příspěvky týkající se léčby ADHD nejsou úplně od věci.
Je pěkné, že je tu provoz, ale nešlo by to hodit do vlákna Všeobecný (ADHD atd., když to teda někomu přijde užitečné) a zbytek smazat, zamknout?
Vidíte, že to pár lidí eště vytáčí a ostatní témata, zdá se, cípnou.
Jsem pro - neprihlašená nemůžu hlasovat - palcovat.
administrátor: vpravo “nové diskuze” je “datum nezadáno”
Kdo to umí, ať ty ADHD příspěvky (zkušenosti) zkopíruje.
Nebude ľahšie premenovať vlákno napr. “Výchova dieťaťa a ADHD", nechať príspevky ohľadom výchovy a ADHD a ostatné zmazať?…Myslím si, že výchova a ADHD by sa vo všeobecnom stratili a pritom, to môže skutočne niekomu pomôcť…iba môj názor…
Někdo založil vlákno “výchova dětí a psů” a už tam je “pozor,je to past”…tak co chcete zakládat?..
No a to je ono, tak umřelo další fórum.
megi-the-pes:No a to je ono, tak umřelo další fórum.
proč to někdo dělá?.Dalo by se přidat ke Stelle+ ADHD?…aby se vědělo,že to tam je?a založit něco jako “nový všeobecný”?
Kdyby jsi to stále neživila, tak by to tady už nikdo neřešil. Opakuji ti tedy znova: nepřeji si, abys posílala moje soukromé zprávy cizím lidem, byly to zprávy soukromé a tedy určené jenom tobě. Nějakou L. S. vůbec neznám a ona nezná mě. Doufám tedy, že když už jsi mě u ní pomluvila tak, že zmiňuje jakési neexistující dopisy s pruhem, žaloby, šikany a stalking, tak že jsi jí sdělila i to ostatní.
Já teda nevím a asi se se pletu do věcí, do kterých mi nic není. Ale nejste i vy trochu paranoidní? Bez urážky. Proč taky nezvolit taktiku “nereaguji”.
Protože vy jste tímhle příspěvkem taky přiživila.
A Stella si může mnout ruce, jak se jí daří nás rozhádat.
kometa:Já teda nevím a asi se se pletu do věcí, do kterých mi nic není. Ale nejste i vy trochu paranoidní? Bez urážky. Proč taky nezvolit taktiku “nereaguji”.
Protože vy jste tímhle příspěvkem taky přiživila.
Nemám jinou možnost, než to napsat Fikovnici sem. Ostatní to můžou ignorovat.
Stela s tím nemá nic společnýho.
Vy budete zřejmě hodně těžký případ ,když si na sebe ublíženě vztahujete OBECNĚ psané příspěvky.
Schválně jsem si to vyhledala, jestli jsem to náhodou nenapsala blbě(občas se mi stává, že něco napíšu a vyzní to jinak) , tak, že by to někoho mohl pochopit jako útok na jeho osobu…ale jak to ještě napsat jasněji než že : Následující odstavec bude psán a myšlen obecně, jako zamyšlení nad takovými lidmi obecně.
Možná to ještě zvýraznit zvýrazňovačem?
Ale to, že se toho pokaždé chytáte jako potrefená husa, mě taky jen utvrzuje v tom, že nemáte čisté svědomí.
Mě jste se absolutně zhnusila vyčítáním peněžního daru. Pokud někdo dobrovolně, z vlastní vůle, druhému člověku (který se ocitne v těžké životni situaci a ve finanční tísni) daruje jakýkoli finanční obnos, nemá v žádném případě právo mu to později jakkoli vyčítat a vmetat mu to do tváře. Jelikož to udělal ze své vlastní vůle, nikdo ho do toho v ten moment nenutil.
Vyčítání takové věci tomu dotyčnému zpětně, je pro mě vrchol hnusu, absolutní absence elementární lidskosti člověka k člověku, a …. vůbec nevím, jak nazvat osobu, která je tohoto schopná. Možná “chudákem”.
Prý jí zabaví telefon. Pravila jsem, aby to nedělala, ať jí nechá net na příděl. Tohle je vždy cesta do pekla, totální zákaz. Najde si jinou, horší cestu.
Když si vzpomenu na ten věk, místo několika předmětů jsem si četla My děti ze stanice Zoo. Pí učitelka říkala, že to vůbec není pro mě, že bych to neměla číst a kdo mi to dal. Já jsem si to dala, v knihovně, každý pátek nový poklad, Továrna na smrt byla další v pořadí.
Myslím, že to bylo výchovné, nikdy jsem nechtěla ani drogy (ti lidé mi připadali úplně blbí, jak nad sebou neměli kontrolu, ani dnes nechápu, na co to komu je) ani nikoho nechat proletět komínem. Tu druhou knížku mi zabavili, byla opravdu hrozivá.
A to jsme neměli internety. To bych si to někde stáhla, že jo.
Viděla jste tu konverzaci celou? Asi ne. Vytrženo z kontextu, a to dost hnusně. Ale přesně tohle se dalo čekat (ne od Vás, vím, že jste hodná osoba).
My víme, co se dělo a kde všude útržky skončily, útržky.
Je to nějak takhle: “Proč mi teď vyčítáš tohle, dobře víš, že když jsem mohla, tak jsem ti pomohla…”
A eště je to člověk, který pomůže, i když sám skoro nic nemá.
Typické.
Tak snad už stačí.
Sarah01: drbte na to, tohle nikdy neskončí. Je asi sto tisíc padesát devět lidí, co stojí za Vámi!
Sarah01:Nemám jinou možnost, než to napsat Fikovnici sem. Ostatní to můžou ignorovat.
Stela s tím nemá nic společnýho.
Nechci se mezi vás míchat, ale když jste si posílaly SZ před tím, nešlo by to zas ?
Ha a já zase nic netuším jen sem tam nějaké útržky.
Daja
orionka-2:Nechci se mezi vás míchat, ale když jste si posílaly SZ před tím, nešlo by to zas ?
My jsme si neposílaly SZ, to šlo jinudy.
Sarah01: drbte na to, tohle nikdy neskončí. Je asi sto tisíc padesát devět lidí, co stojí za Vámi!
Já už zas odcházím-z této debaty, nemíchám se, nic o tom do dneška nevím a nechci vědět dál !!!!