Taky si myslím, že to už stačilo!
Jednoznačně stojím za Sarah01 🌷
Taky si myslím, že to už stačilo!
L.S.
sice píšeš “obecně”, ale ten příspěvek “fotka” mi tedy přijde psán zcela adresně “nejmenované mrs o´ connor”.
ale úplně a tak jsem to při prvním čtení pochopila
OBECNĚ psané příspěvky, kde píšete cituji "nejmenovaná mrs. O´Connor" , to by snad došlo i mrtvýmu, ne?
Ten zbytek nekomentuju, protože to bylo úplně jinak, Fikovnice ví a Megi to vystihla naprosto přesně. Jinak teď jste mi potvrdila, že soukromé zprávy posílané určité osobě byly přeposílány někomu jinému, který nezná mě a já neznám jeho. Paráda, to je asi z morálního i lidského hlediska úplně v pořádku.
Vahine:Taky si myslím, že to už stačilo!
Já jen napíši ještě jednou - nestojím za nikým ! Co se v kuloárech SZ upeklo - nemohlo by tam zůstat ?
orionka-2:Sarah01: drbte na to, tohle nikdy neskončí. Je asi sto tisíc padesát devět lidí, co stojí za Vámi!
Já už zas odcházím-z této debaty, nemíchám se, nic o tom do dneška nevím a nechci vědět dál !!!!
Ano, máte pravdu, i Megi, jen jsem k tomu prostě nedokázala mlčet, toť vše.
orionka-2:Já jen napíši ještě jednou - nestojím za nikým ! Co se v kuloárech SZ upeklo - nemohlo by tam zůstat ?
Mělo by tam zůstat, pokud by tam zůstalo od každého. Od toho soukromé zprávy jsou.
orionka-2:Já jen napíši ještě jednou - nestojím za nikým ! Co se v kuloárech SZ upeklo - nemohlo by tam zůstat ?
Tak to je nad slunce jasné, že co bylo v SZ, tak by tam mělo zůstat! S tím naprosto souhlasím.
Proč mi to píšete Orinko, jako odpověď? Omyl?
Takhle zmršit jméno Konorový!
Jen kvůli “stojím za”….chtěla jsem zdůraznit, že nestojím za nikým ! Zamíchala jsem se někam, kam jsem neměla. Nevím nic a dál už zas nechci vědět. Nic mi nedošlo a to jsem živá, sice málo, ale přece.
Jestli si Sarah s Fíkovnicí něco soukromně “udělaly”…tak by si to měly vyřídit soukromně mezi sebou….vůbec nechápu, proč se do toho plete někdo další… L.S. a proč to navíc probírá tady, kde asi většina lidí nemá šajn co se stalo a vůbec to nesouvisí s fórem.
Pokud se jedná o soukromou záležitost, tak mi přijde krajně nevhodné, aby se tady někdo do Sarah pouštěl…a jestli zmiňuje něco, co Sarah udělala jako vrchol hnusu, tak mě přijde dost nechutné to zase zmiňovat tady…a zbytečné, protože za prvé je to nějaký jednostranný pohled…za druhé asi dost z nás vůbec neví k čemu došlo (teda alespoň já ne) a je nám do toho kulový, netýká se nás to, za třetí to je asi čistě soukromá záležitost a probírat to takhle na fóru mi přijde totál na palici.
L.S. vůbec jsem nepochopila o co vám jde a je mi to vlastně úplně jedno…myslím si, že se můžu považovat za nezúčastněnou osobu…měla jsem dobré internetové vztahy s Fíkovnicí a myslím, že i se Sarah, takže ani na jednu nemám pifku a dost mi vadí to…z mého pohledu…útočení na Sarah…takže prosím, běžte s tím někam….
Omlouvám se, že jsem Vám předtím zmršila nick 🙈 to bylo nedopatření, píšu z mobilu.
Přesně tak, Sarah, Megi má pravdu
drbte na to, tohle nikdy neskončí. Je asi sto tisíc padesát devět lidí, co stojí za Vámi!
Nakonec je tohle fórum celkem užitečný, protože se to tak nějak pěkně odkopalo.
Berte to tak, že tohle, co jste prožila, je školení, abyste se naučila rozeznat manipulátory. To se vždy v životě hodí.
To, co bylo napsáno druhous stranou komentovat netřeba, snížilo by to člověka na stejnou úroveň.
Tady máte zářný případ toho, jak lze pěkně manipulovat:
Osoba 1
Já teda nevím, ale další hon na Fikovnici tady nevidím. A když to nebudeme připomínat, tak se situace znormalizuje. Si myslím. A když zmizí i Stella - hlavně ona drží tohle vlákno při životě. Všimla jste si, kolik je díky ní příspěvků? A to už se loučila a chtěla odejít.
Osoba 2
Jakýkoli hon na mě je zcela scestný a zbytečný. Sama jste mě na to upozorňovala.
Osoba 1
Upřímně, tomuto příspěvku úplně nerozumím. Někdy jsou ta písmenka ošidná.
Osoba 2
Tak psala jste mi něco v tom smyslu, že se zde šíří nepěkné spekulace.
Nějak nikde nevidím, že by osoba jedna právě psala, že je zde nějaký hon, naopak 🙂 a přesto se nám zde šíří nepěkné spekulace.
Není to nějaké podivné?
dost mi vadí to…z mého pohledu…útočení na Sarah…takže prosím, běžte s tím někam….
VÝBORNÁ RADA. Sardullah, VÝBORNÁ!
Vahine:Omlouvám se, že jsem Vám předtím zmršila nick 🙈 to bylo nedopatření, píšu z mobilu.
Neomlouvejte se, já to před tím nepostřehla, nevidím ani s brýlemi ani bez. ( Ta poznámka megí s tím souvisela ? - nic mi to neříká, pro mě je to tady samý jinotaj 🙂) )
Zrzavci: nesouhlas se mnou! Ničíš mi image!
orionka-2:Neomlouvejte se, já to před tím nepostřehla, nevidím ani s brýlemi ani bez. ( Ta poznámka megí s tím souvisela ? - nic mi to neříká, pro mě je to tady samý jinotaj 🙂) )
Nene, to spolu nesouviselo. Zato u mne je potřeba nick napsat správně, jinak je z toho hned sprosté slovo 🤭🫣
“Vahine” znamená Žena, tahitsky a souvisí to s P. Gauguinem, oblíbencem.
To jen tak na okraj a jdu se psem ❄️
Promiňte, Zrzavci, jste chytrá ženská, ale nějak jste ten mozek při psaní příspěvku zapojila jen napůl. Ne vše se odehrává veřejně v diskuzi, máme tu také soukromé zprávy…🫣
l. Ne vše se odehrává veřejně v diskuzi, máme tu také soukromé zprávy…
To ano, ale když pracujete i s tou skutečností, že právě ostatní nevědí, tak se to hezky daří.
Myslím, že to nebylo úmyslem. Formulace naznačuje soukromou korespondenci…
No to ano, to já chápu, že to je ze soukromé korespondence. A takto použito jako reakce na to, co kometa psala to za á nedává smysl a za bé to poukazuje na to, co v té korespondenci proběhlo. Ale už před časem. To máte jedno Irmo.Já jen prostě manipulaci nerada.