Nejsem Stelle. Jsem její sestra.
Dobrý den, vím že se to sem nehodí, ale….. Jakou písničku máte nejraději?
Dobrý den, vím že se to sem nehodí, ale….. Jakou písničku máte nejraději?
Bláznova ukolébavka. Tu teď krákám mrňousovi několikrát denně.
ahoj Stelli,a jakou hudbu posloucháš ty?..
Hm?..Stelli-tak se neschovávej,a budem se bavit o hudbě,ju?..Já mám ráda coutry,folk,ale klidně si poslechnu i Sabatony..Nightwisch..spoustu českých kapel..Mirai,Marek Ztracený,Vojta Dyk..cokoli,co se mi líbí..Momentálně ujíždím na Kamelotech..Home Free..Nedvědy mám zmáknuté od dětství..ve 12 jsem se naučila sama na kytaru…chodila po čundrech..a v 53 jsem obnovila kapelu z mládí, a 10 let jsem hrála znovu na kytaru a mandolínu…Hrávali jsme po festivalech,hospůdkách..porůznu na akcích rodinných..I teď občas hraju s mlaďochama všechno možné-od Olympiku,Nováky,Lucii,například i Tři kříže atd…po lidovky..
Rozepiš se,co posloucháš ty..zajímá mě to…🙏
Jak víte, že úvodní příspěvek je entity s názvem Stelle? To máte “její” IP adresu tak v oku?
Já bych tady poslouchal nejraději Let it be. Fakt.
PS: s emotikony to moc neumím, tak sem raději žádný nedám, ať to neudělá víc škody, jak užitku. A pozoruju krmítko, další pokus dnes od cca 11.00.
Nejsem Stelle. Jsem její sestra.
Já mám nejradši tu od Stely Zázvorkové Už troubějí….🤔
Stačí porovnat s IP v jiném tématu…je to provokatérka…
Proto se ptám Bobči.
balu:Proto se ptám Bobči.
ano.už jsem tady..nevšimla bych si toho,kdyby na to neupozornil jeden ze 2 chlapů tady někdy dřív...vyloženě do ní rýpnul,"co ta IP adresa"a že psala Stella,a stejný anonym (f8e3)odpověděl "nechte Stellu na pokoji"..Nikdy jsem nesledovala ty IP adresy....A už moc anonymů sem nechodí-vlastně žádný,jsem si dala 1+1 dohromady..
Takže jsem si řekla,že jí dám šanci,a budem si teda povídat o hudbě-když to nakousla..prostě jí stáhnout z těch hádek na tom vlákně..Až pak jsem si přečetla,že to budou zavírat a že Stella nemá telefon…ale jak vidím,její sestra má…tak čekám,jak se to rozvine😊
Proč to děláte? Uměl bych opravdu se jadrněji vyjádřit, věřte mi.
Jak jsem psal výše…Let it be (po moravsku “nechte už sakriš chcípnout ty rozbroje tady”.
Pak že chlapi stojí opodál a jsou taktnější. No jak kteří.
PS: chabé výsledky sčítání ptáků letos jsem odeslal.
Q_:Proč?
Nevím,asi mě jí bylo líto,když teda nemůže najít jiné kamarády,motá se tu napříč vláknama…a stejně sem bude chodit-teda teď i přes sestru-tak že by jí to téma mohlo být blízké..když to načala,třeba je to to "volání o pomoc"…a že třeba klidně sem může dávat i tu hudbu,kterou poslouchá..ale zatím se neozvala…Nic jiného za tím není…Počkala bych..zrušit vlákno můžem vždycky…kdyby se to nějak zvrhlo,což bych nechtěla..
Nechte to být. Prosím.
Když má se sestru a přístup na net…
Stejně jak ve vlákně Stelle - tady končím.
Q_:Nechte to být. Prosím.
tak jo-dobře..vpohodě😇kašlu na to…
Bobca:tak jo-dobře..vpohodě😇kašlu na to…
Stejně , co jste, v dobré víře, jí nastínila , tak pro "12" je španělská vesnice…
lupus4:Stejně , co jste, v dobré víře, jí nastínila , tak pro "12" je španělská vesnice…
je jí ještě 11,ale když načala tohle vlákno,myslíte,že to byla zase provokace k nějakým hádkám?? Pokud se začne jakékoli vlákno,a objeví se tam ona,tak okamžitě zanikne?😟
Nechcete už toho nechat, téma je vcelku nevinné nemá smysl se o něm hádat, ať už ho založil kdokoliv.
My jsme také ve 12 chodili na xchat. Ani nevím, jestli něco obdobného existuje… Pak by myslím Alík, kde byla věková hranice.
Hele jestli si chceme pokecat o hudbě fajn, to je nic proti ničemu, bez ohledu na to, kdo vlákno založil a co ho k tomu vedlo…ale jinak prosím si všichni sedněte na ručičky, aby se nám to tady nezvrtlo v něco, co nechceme….🤫😉
"Hawg"(nevím,jestli to mám dobře).ale končím tady papa🌺