Ta Dara mi tady nebyla nepříjemná.
Nemohu např. Kluse, Kerndlovou …..
Já zase o videu, ne o textu😉Včera Tom domlouval na vystoupení Daru. A ukázal mi nový klip, co vyšel k novému albu. Nevadí mi nijak zásadně plastická operace, když člověka trochu vylepší. Vadí mi, když to po ní už není ten dotyčný. To se bohužel u Dary trochu stalo. A když už, tak už…v novém klipu, kde ji zřejmě celou dělala AI - kdyby tam nebyl popis, tak nepoznám, že tohle je Dara. Písnička OK
https://www.youtube.com/watch?v=zuSVo2C4hNk&list=RDzuSVo2C4hNk&start_radio=1
Máš pravdu vůbec jí neznám, úplně někdo jiný. I ten hlas se mi zdá takové to mňoukání 😉.
Já ji nemusím, takže se na to ani nebudu dívat. 😀
Ta Dara mi tady nebyla nepříjemná.
rapotačka:Ta Dara mi tady nebyla nepříjemná.
Kerndlovou neznám, Kluse taky nemusím, ale ta Dara mně prostě nikdy sympatická nebyla, taková protežovaná “selebrita”, stejně jako její kamarádka Krainová, v hlavě vymeteno.
Mám to stejně, nebudu se na ni ani dívat..🤔
Proč domlouvá zrovna Daru? 😏, to nemáme lepší zpěvačky?
Kerndlová ani Klus mě nějak nezajímají…ani nevadí, ale ani nezajímají..
Kerndlová je z Black Milk…ta ukňouraná..🤔
eva:Kerndlová je z Black Milk…ta ukňouraná..🤔
Tak Black Milk mně taky nic neříká. A Kluse neznám jako zpěváka, ale jako prince z pohádky Tajemství staré bambitky. 😄 Já teda celkově naši popscénu nesleduju. Sem tam občas nějaký ten starý český metal z osmdesátek, někdy něco nového, třeba Portu Inferi, ale vcelku plánovitě nic.
eva:Proč domlouvá zrovna Daru? 😏, to nemáme lepší zpěvačky?
By ste se divila, jak těžké je někoho sehnat🙄 A to domluvá už na rok 27. Všichni mají koncerty minimálně na rok v kalendáři. Na letos Kollera domlouval tři roky.
Černochová, Zeťová, Kerndlová…kdysi dívčí trio Black Milk…je to dcerunka starého Kerndla, co jezdil na lodi a zpíval…
V kuchyni mi hraje rádio, na dvojce se písničky i zpěváci opakují, mám pocit, že i několikrát denně. Některé vypínám už při prvním tónu. I L. Bílou, která, když se začala objevovat, tak mým uším lahodila, teď bohužel. 😇
No všechny zpěváky co jste teď vzpomenuly i já fakt nemusím, jejích hlasy a ta omáčka kolem nich je mi proti srsti ( asi fakt už jsem stará konzerva) já musím slyšet hlas co duje, aby mi byl po chuti.
Klus se mi líbil,když úplně začínal,jako písničkář.…Myslím první písnička"Marie" a jí podobné písničky byly bezva..Líbí se mi i jak zpívá se svou ženou(ten klip)..a já nemusím,když zpěvák najednou začne být herec..U “Šípa” pronesl,že by si chtěl zahrát prince a oni ho vyslyšeli a hned dostal nabídku..Prosazuje i své názory na věci,o krerých -si myslím-nic moc neví..(situace v Sýrii a tam někde..) Nebo Lucku Vondráčkovou…mám ráda její písničky,ale co slyším,co hraje v Ulici za mrchu..je to samozřejmě její věc..
to jen tak..Jo,a Dara a její klip..je to nepřirozená postava..Ta AI je poznat na první pohled…Když nás krmí videama s umělýma koťatama a miminama,budiž..to stejně vypínám..je to poznat..a nebo.když se na pódiu ženská promění v koně??nebo páva,….a lidi to přeposílají…
Je to (jako?) pohádka v tomhle světě.
Tak to beru.
rapotačka:Je to (jako?) pohádka v tomhle světě.
Tak to beru.
ano,přesně tak…za chvíli nebudem vědět,co je skutečné,a co “pohádka”..Naštěstí je to dost poznat,ale přišel mi mejl,kde se mělo poznat na fotkách,co je co,a bylo to hodně těžké…Videa jsou lehčí poznat..pohyby,gesta…
Vyskočilo na mne - náhodou. Líbí se mi název pod příspěvkem.
Korektnost vraždí humor :
dobrý…Sokola mám ráda…
Na křídlech lásky (hymna) ...
- https://www.youtube.com/watch?v=Z1UCfY-hGiY&list=RDZ1UCfY-hGiY&start_radio=1