dědkům to ladí
tohle si taky připomeneme🙏
tohle si taky připomeneme🙏
Pěkné, ale video ještě lepší👍.
Daja:Pěkné, ale video ještě lepší👍.
ano,moc pěkné…👌
dědkům to ladí
Hezké, ladilo na duši i když já tuhle hudbu moc nemusím, ale pěknou písničku poslechnu👍.
jaja..znám a mám je ráda..Nelson má ten cop čím dál delší🙂Kytara toho musí pamatovat🤗..a všimly jste si těch trsátek na stojanu??to budou určitě super dárky,házené do publika👍
Když Sabaton,tak Tomy Johanson…jedna známá…🎵
Bobi pro mně úžasné, to je takové pohlazení na srdíčko a ty dlouhé vlasy VAU👍.
ještě jedna….
do třetice….ta atmosféra🙏
Včera jsem našla na yt kanál kde je metal generovaný AI, jako sprostě tam využívají jmen slavných kapel, ale popravdě, kdybych to nevěděla, že je to umělák, vůbec bych to nepoznala.
Zdá se mi to dost smutný a být muzikant, tak z toho mám taky trochu bobky.
Bobi obě úžasné👍a ano atmosféra luxusní👍.
ta AI mě štve všude!!přijde mi mejl,a je to strašně poznat ta videa-byť kočičí-pěkná,ale vypínám to…Je to nepřirozené a neskutečné,jak jeleni zastaví auto,aby je ochránili před padajícím kamením…nebo pes přidrátovaný k plotu a štěně na ulici…brrr..
A ta muzika? to by měli zakázat…
Mě se od Tommyho líbí Rednex, vtipný video a ještě banjo k tomu
A pak je taky můj oblíbený brazilský zpěvák André Matos a ta deska co nahrál tady v Evropě, kromě těch svých, pod značkou Symfonia, je super a tahle píseň zvláště
Úžasné obě 👍, dobře se mi poslouchalo👍.
Od Tommyho si můžete ještě najít Ave Maria, to je krásný taky.
Taky se mi líbí covery co dělá Axel Rudi
No tak jsem našla i českou metalovou muziku generovanou AI, včetně videí.
A jako jo, musím říct, že se mi to i celkem líbí.
Pustím si to ráno👍.
Některé písničky můžu slyšet 100x a vždy u toho pustím slzu a tahle je jedna taková👍.
Druhá písnička je taky hezká, video krása, ale doufám, že jsou to hudebníci pravý, snad to píšu správně.