Odpověď na příspěvek uživatele rapotačka z 11.10.2025, 23:44:30
No asi tak, já tvrdím o sobě, že jsem hluchota, jako sluch na hudbu fakt nemám jak třeba můj muž, ale rozeznám co se mi líbí a co ne, co mi ladí a hladí na duši, ale tohle fakt ne, to je tak příšerné, že jen malou chviličku a šup pryč.
Kdysi když byla mladší a ještě tak netrefená husa tak docela se dala i poslechnout, teď ne.
Odpověď na příspěvek uživatele rapotačka z 11.10.2025, 23:44:30
poslechla jsem si půlku,než jsem pochopila,že ona zpívá fakt naši hymnu,i se slovenskou částí-jen ona tu melodii zpívá a muzikanti jedou na stejné notě..strašný mišmaš…..netušila jsem,že něco takového existuje,a už 19 let!!..nechápu recenze…měla jsem od ní ráda “dlouhá bílá žhnoucí kometa"..a ”v stínu kapradiny"..tuhle byla v dobrém ránu,nebo kde…ten její “životní styl”..oblečení…atd..tady byla ještě jakž takž oblečená,ale co předváděla za kosmické modely poslední leta....ale proti gustu..ať si dělá co chce🙏
Tak jsem se dočetla v komentářích, že je to andělská bytost. Jen ten zpěv zní poněkud amatérsky. Nebo špatně slyším.
Orionko,jednak to byl “plejbek”,ale ona takovým stylem zpívá odjakživa..tím chraplákem..moc jí tady nebylo rozumět,ta kapela mě lezla na nervy tím monotónním rytmem v jedné tónině..až ve slovenské pasáži šli o něco výš a pak v mezihře zahráli nějakou melodii..Pustila jsem si teď ten zbytek,a konec,jak jí aplaudovali…no má své příznivce…
Odpověď na příspěvek uživatele Daja z 13.10.2025, 11:05:43
S Kratochvílovou je to jak se spousty jinýma, ve stáří jim jde hlas do háje a nedovedou si to přiznat. Ono jako slyšela jsem někde současnou Rottrovou a Kubišovou a je to taky bída.
Odpověď na příspěvek uživatele assil z 13.10.2025, 11:22:37
Jojo máte pravdu, ale ještě když ji vidíte tak okolo Kratochvílové ta omáčka🤪no děs a hrůza. Kubiška ano hlas v pr…y ehm v hrnci, ale Rotrová no můj teď říkal, že super. Já fakt nemám sluch, já to tak nepoznám, ale Kratochvílová no potěš koště.
Odpověď na příspěvek uživatele Daja z 13.10.2025, 11:51:37
Tak to omáčka mně nevadí, však to má spousta umělců, Kiss by mohli vyprávět nebo Dan Nekonečný. Jen by měli mít soudnost s tím zpíváním v sedmdesáti, já v tomto případě bohužel hudební sluch mám.
On na tom byl i Kája ke konci podobně. Ne jen, že byl nemocný, ale už pár let před tím to bylo slyšet, už mu psali i písničky takové o ničem, protože prostě nevyzpíval. Asi je to fakt těžké, ale když si to sami už neumí přiznat, měli by zasáhnout blízcí.
Paní Kubišová mám pocit teď nedávno měla poslední koncert na rozloučenou, taky sjem to slyšela na záznamu, že už jí to tak nezpívá, ale tak odpusťme jí to, užila si svoje.
Co se týká Kissáků, tak ti už stejně mají na koncertech jen hologramy.
toto byla mámina oblíbená..matně si vzpomínám z dětství,jestli ji i nezpívala česky??je to možné? nazpíval to někdo v češtině? a ještě její byla "podívej,kvete růže" a “mámo”(ty víš,jak lidskou paměť léta klamou)-myslím..