Mám tu loňské králováky a nádherné. Vezmu v případě zájmu.
Dovezu grit a přípravek na od červení a podporu lepšího oplození vajec a odchov mláďat
Dovezu grit a přípravek na od červení a podporu lepšího oplození vajec a odchov mláďat
Mám tu loňské králováky a nádherné. Vezmu v případě zájmu.
Jak staré ? Scháním samce raději staršího. Za solidní cenu.
DOVEZU VÝROBKY BENEFEED PRO EXOTICKÉ PTACTVO A HOLUBI ZA ZAVÁDĚCÍ CENY. MOŽNO OBJEDNAT.
BENEFEED:DOVEZU VÝROBKY BENEFEED PRO EXOTICKÉ PTACTVO A HOLUBI ZA ZAVÁDĚCÍ CENY. MOŽNO OBJEDNAT.
Dobrý den,
konečně snad někdo, kdo ví o těchto přípravcích něco víc? Používám je rád, nevím jak je přesně kombinovat vzájěmně. Všechny naráz už mi přijde až moc. Proto mě napadají otázky. Který přípravek od benefeed považujete za nejlepší a kdybyste si měl vybrat 3 nejlepší které by to byly?
Optivit:Dobrý den,
konečně snad někdo, kdo ví o těchto přípravcích něco víc? Používám je rád, nevím jak je přesně kombinovat vzájěmně. Všechny naráz už mi přijde až moc. Proto mě napadají otázky. Který přípravek od benefeed považujete za nejlepší a kdybyste si měl vybrat 3 nejlepší které by to byly?
Ono vybrat nejlepší přípravek je těžké. Každý slouží k něčemu jinému.Na začátku sezony je třeba ptáky odčervit tak použít knoblamin. Pak na začátku sezony amivit a před hnízděním karnivit na zvýšení oplozenosti vajec. Přes léto do vody dát acimid . Na doplnění vitamínů a minerálů amivit. Dávkování dle návodu.
Anonymní:Ono vybrat nejlepší přípravek je těžké. Každý slouží k něčemu jinému.Na začátku sezony je třeba ptáky odčervit tak použít knoblamin. Pak na začátku sezony amivit a před hnízděním karnivit na zvýšení oplozenosti vajec. Přes léto do vody dát acimid . Na doplnění vitamínů a minerálů amivit. Dávkování dle návodu.
Typická reklama na přípravky optivit a toto by se mělo mazat a ne příspěvky skutečných CHOVATELU kteří se snaží tady zlepšit podmínky našich chovanci .tak dík.
Anonymní:Ono vybrat nejlepší přípravek je těžké. Každý slouží k něčemu jinému.Na začátku sezony je třeba ptáky odčervit tak použít knoblamin. Pak na začátku sezony amivit a před hnízděním karnivit na zvýšení oplozenosti vajec. Přes léto do vody dát acimid . Na doplnění vitamínů a minerálů amivit. Dávkování dle návodu.
Tak prosím nevěřte tady těm přípravkům knoblamin není přípravek proti odčervení je to jenom prevence proti zacerveni , muzete si ho připravit sami vyluhováním česneku . Pro odčervení musíte bohužel použít chemické přípravky. A amivit? V létě muzete použít spoustu jiných vitamínu bez chemie.
Dobrý den, neznáte prosím někdo pána co prodával dnes v Přerově Neofémy bourky?
Děkuji
Dobrý den, jaké byly ceny ve výkupu? Mám nějaké přebytky andul a rubinek. A již od podzimu taky nabízím číňany a nic. Díky.
Vyzkoušel jsem mnoho přípravků a musím říct že za mě to byly zbytečně vyhozené peníze, pestrou a plnohodnotnou potravu tím nenahradíte. Trochu mi to připomíná dobu, když jsem jezdil ještě do Chotěboře a tam byla maringotka s žakama a měli tam hrnec se slunečnicí a vedle jako doplnění vitamínů žlutou vodu nadopovanou supervitem.
Žlutá voda může být i Promotor L. Jo pan Šimon a syn z Chotěboře to jsou legendy. Díky bohu šla kultura i těchto obchodníků docela nahoru a dnešní doba jim navíc není nakloněna.